Benannemioluyorum Şehir hastanesinde doğum süreci nasıl ilerliyor acaba? Sancı başlayınca nereye gidiliyor? Sonrasında oda, ebe, doktor yaklaşımları ve hastane imkanları nedir? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😻
Serenay_0 Benannemioluyorum bende burda bekliyorum👍 38+3 daha simdiye kadar nstde hic sancı cıkmadı doktor 40a kadar bekleriz dogum baslamazsa suni sancıyla başlatırız dedi suni sancı tecrübelerini ve genel olarak servis tecrübelerini bekliyorum 🙏
Ceyo93 Benannemioluyorum doğumumu orada yaptım acilden giriş yapıp sancı odanız tek kişilik servis tek kişilik odalarda banyo vs herşey var ilgi alaka çok güzeldi zeytinyağı ile perine masajı yapıyorlar duş plates topu var sakinleştirici müzik eşliğinde doğum yaptım çok memnundum pazartesi tekrar doğum yapacağım nasip olursa
kbra19 Benannemioluyorum 2019 da yeni açıldığında doğum yapmıştım şuan nasıldır bilmiyorum ama İlk acilden giriş yapılıyor sancı çektiğiniz odada zaten doğum yapıyorsunuz orada tuvaletiniz falan mevcut Oda özel oda gibi güzeldi. Doktor hep yanımdaydı benim ama uzman değil yeni doktor olmuştu yada ne denirse ondandı bence bu benim fikrim ☺️ Yani iyiydi. 2 kişilik oda da kaldım ondada sıkıntı olmamıştı
Byz25 Benannemioluyorum acilden giriş yapılıyor. Benim 2 gün öncesinden düzensiz sancılarım olmuştu. Belimden sancı giriyodu. Saat 9 buçuk gibi acile gittim. Muayene ettiler 3 cm açıklığım vardı. Doktor git 2 saat yürü merdiven in çık açılman artsın dedi. Eğer 3 cm açıklıkla sana yatış verirsem yukarda daha zorlanırsın dedi. Neyse 2 saat yürüdüm geldim tekrar muayene etti açılmam artmamıştı. Ama sancılarım çok şiddetliydi. Yatış verdi. Direkt doğumhane katına götürdüler beni . Saat tam 12 de yatışım oldu. 6 saat boyunca sancı çektim ve tam sabah 6 da kızım doğdu. Doktorlar hemşireler gayet ilgiliydi.
Benannemioluyorum Ceyo93 doğumda doktor mu oluyor ebe mi acaba? Asistanlar da oluyor mu? 😀 doğum odada mı yapılıyor, öyle diyen de var. Kaç gün kaldınız hastanede? Güzel doğumunuz olur inşaallah❤️ Sancını git evde Çek gel, açılman yok falan diyorlar mı acaba
Hznpla Ceyo93 sancı çekerken odada eşimiz de yanınızda olabiliyor mu? Siz ne zaman yapmıştınız doğumunuzu🥰
Ceyo93 Benannemioluyorum gittiğimde 3 4 cm açıklıkla gittim 2 doğum olduğu için hızlı ilerler demişlerdi bahçede dolaş yarım saat geri gel dediler dolanıp gittim 5 cm oldu açıklık hemen doğumhane katına çıkarıldım bikaç saat içinde doğumum oldu odadaki yatak hemen sökülüp çatal oluyor doğum orada gerçekleşiyor dikiş vs işi bitince servise iniyorsunuz doğumda ebe doktor asistan hepsi var ama bire bir doktor ilgilendi fatma salihti doktorum süper bi insan ama bu kez bebeğimin iriliğinden kaynaklı sezeryan olma ihtimalim çok yüksek pazartesi eğer olmazsa suni ile doğumum başlayacak
Hznpla Ceyo93 dikiş olurken uyuşturuyorlar mı peki? Ve sancı çekerken açılmayı beklerken eşimiz de yanımızda Oluyor mu odada?
Ceyo93 Hznpla benim doğum yaptığım da pandemiydi kimse yoktu yanımda ama şimdi doğum anına kadar ve doğumdan sonra refakatçi kalıyormuş malesef bayan şartı var dikişte uyuşturdular hiç hissetmedim
Ceyo93 Hznpla 2021 mayıs ayında yaptım pandemi vardı yalnızdım ama bayan olursa sancı anı ve sonrasında refakatçi kalabiliyor eşinizde doğum olur olmaz odaya yanınıza gelebiliyor istediği kadar durdu eşim yanımda sonra ben gönderdim akşam
Hatice_aslankan Bende orda doğum yapıcam gibi görünüyor inşallah güzel olur ablam orayı önerdi de gidiyorum bakalım nasıl olucak şuan 37+1 haftalığım ama bebeğim 2 hafta önde görünüyor salı randevum var çok heyecanlıyım 🤲😊
atlassmommm Byz25 sancı odasında tek miydiniz dogum aninda baska yere aldilar mi yoksa odada mi dogurdunuz
OzgeSrc YesimMm- tesekkur ederim canim 🌸❤️ burda normal dogumdan bahsetmişler sanirim ben sezeryan dikisi estetikmi onu merak ediyorum🥲