Mxmxy Kızlar yenidogan bebeğiniz için içeriği temiz memnun kaldığınız şampuan ve içeriği temiz bebek yağı önerisi olan var mı? Sizin tercihiniz hangisi olacak çok kararsızım?
EmineDefneGokce Mxmxy sebamed şampuan ve vucut kremi aldım . İlk kızımda da çok memnun kalmıştım herşey alerji yapıyordu sebamed harici
Edafmo Mxmxy ben babyme organik serisinden aldım hepsini. Hem içeriği tertemiz ve organik hem de diğer temiz içerikli ürünlere göre uygun fiyatlı🥰
Tiiffany Mxmxy dalin kullanmayinda ne kullanırsanız kullanın. Böyle bir şampuan yok tüm ürünleri berbad. Google şikayet kısmı yıkılıyor. Alcagınız sampuanın uzerınde Ph 5,5 gibi belirtmesi lazım eger bu yoksa almayin katkısal madde içeriyor demektir
Mxmxy Edafmo Kullandınız mi hiç peki benim çocuğum biraz hassas olacak gibi hissettim de o yüzden araştırıyorum bende 😀
Hallerimvarbenim Mxmxy Annemin arkadaşı var ziraat mühendisi ilçe tarım müdürü aynı zamanda onun da bebeği var çok araştırmış zaten içeriklerini de okuyabiliyor mesleğinden dolayı ürünlerin incia markasını önermiş içeriği temiz olduğu için onu kullanmayı düşünüyorum ben
Edafmo Mxmxy henüz kullanmadım, ablam kullandı bebeğinde memnundu. Ebebekten, hepsiburadadan ya da ebebek in uygulamasından bulabilirsiniz ☺️
pelin-pelin Mervekara5 içerikleri temiz diye biliyorum mustelanın instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var içerik incelemesi yapıyor ben orda görüp ecoweln şampuanını ve bebek yağını aldım ama mustela da iyi
Hulus Ben bebegime mustelanin urunlerini kullanıyorum (şampuan, masaj yağı, vücut losyonu, pisik kremi) hepsinden çok memnunum