Kiraz19 B-ebek 2 gun cok gibi karanliga uzan bi dinle bakalim tatli ye hala ayniysa bence bi acile git
Eldgrn B-ebek sola doğru yat cenin pozisyonuna geç çikolata yeni tatlı veya eksi ye neye tepki veriyorsa normalde elinle dürt hala birşey yoksa canım acile git 2 gün 0 hareket normal değil benim de 2 gün hareketsizdi ama zorla 1 2 haraket yakalayabildim sonra normale döndü şükür
pheobebuffay B-ebek ben genelde böyle olunca koma pozisyonunda sağa veya sola doğru yatıyorum hafif göbeğimin üstüne doğru o zaman bakıyorum rahatsız olup hareket ediyor
Anneperi B-ebek Bende sağlık ocağına gitmiştim kalbi atıyor demişti biraz aç kalmışsındır tatlı birşey ye meyve suyu iç hala hareket etmezse doktora git dedi
B-ebek Eldgrn bugün disardaydim hep hareket ettiysede muhtemelen çok küçükdur çünkü dinledik kendimi özellikle birşey hissedemedim. Bakalım biraz çikolata yiyeyim kahve içeyim ne yapcak
Eldgrn B-ebek tamam canım dikkat et kendine sakin sessiz yerde hareket bekle küçük birşey dahi olsa yeterli
Avukathanimm B-ebek tatlı ye, reçel falan ne varsa, sonra yan yat bir de öyle dinle. Amniyon sıvısının seviyesi de hareketleri hissetme konusunda belirleyiciymiş ama doktora git kafan rahatlasın.