2kidsmoms aysinzz güneş-i ala 😄 şaka şaka ala söylenmesi kişiye göre çöm değişiklik gösterir. Bir de ala karışık renklere de denir ya belki teni saçı bir yeri ala renk olur ne bileyim ama Güneş güzel isimmiş
Tiiffany aysinzz Ala ismini bende cok beğeniyorum Ama kimlikte nasıl yazılıyor onu cok merak ediyorum. Kesinlikle Alaaaa :)
aysinzz Tiiffany bende kimlikte sıkıntı olacağı için Güneşi düşündüm. Ala =Türkçe , Karışık renkli alaca demekmiş Âlâ=Arapça , Pek iyi,güzel demekmiş
Tiiffany aysinzz Ben Âla’dan yanayip.o ismi düşünüyorsanız kimlik olayini iyice arastırırsınız olur. İsim Soyad duzeltme hemen oluyor artık. Geçen bizde Soyadımızı değiştik Kayan’dı Kaya yaptık e devlet üzerinden. Yani demek istedigim aksi bi durum olursa düzeliyor hemen
Elifmstf aysinzz ala telaffuz olarak zor sapkali a kimlikte yazarlarmi yazilsa bile soylenim olarak herkesin diyebilcegi bi isim degil bence. gunes guzel ama ona sozum yok
aysinzz Tiiffany dümdüz Ala yazdırsak ama o zamanda anlamsız bi isim oluyor şapka girince işin içine karışık olur diye düşünüyorum