Annesininportakali53 Kızlar bebeğimin bir kıyafeti 💩 oldu. Deterjan surttum çıkmadı yıkamaya attım çıkmadı nasıl çıkar öneriniz var mı acaba?
Dark Annesininportakali53 heme yapınca suya tutmak lazım çıkmıyor maalesef, kıyafetler pamuklu olduğu için Leke çıkarıcı var bebekler için sprey onlardan alabilirsiniz genel olarak
Esmay Annesininportakali53 trendyolda leke çıkarıcı lar var( sonett ) bi bak istersen canım cok iyi çıkarıyor ebebkte te leke çıkarıcılar var toz (baby me çamaşır suyu tozu)
Nazendehanim Annesininportakali53 ebebekten bebek için çamaşır suyu tozu aldım ben sandık lekelerini çıkardı bı dene istersen
Edafmo Annesininportakali53 babyme nin çamaşır suyu tozu var ebebekte kesinlikle tavsiye ederim. Bir de yine babyme nin sıvı leke çıkarıcıso var. Üstüne bir iki fıs sık at makineye tertemiz çıkıyor
Elifmstf Annesininportakali53 leke uzerine once e bebegin babyme sivi leke cikaricisini sonra babyme camasir suyu tozundan dokup su icinde bekletiyorum ne citileme ne bisey kendi kendine cikiyo leke kesinlikle tavsiye ederim
1prensannesi__ Annesininportakali53 Canım benim bebeğimin kıyafetlerinde de 💩 lekesi kusmak vs vardı ne yaptıysam çıkmadı kuruduydu artık yıkaya yıkaya e bebek leke çıkarıcı var sprey onu aldım şuan hiçbir eser yok tavsiye ederim her lekeyi çok güzel çıkarıyor🙂