Allahkahretmesin1 Salı günüydü sanırım hastaneye gittim haftasıyla uyumluydu her şeyi bugün tekrar gittiğimde 8+6 olması gerekirken 9+2 çıktı ultrasonda doktora sormayı da unuttum 3 günde bu kadar büyümesi normal mi bilemedim
beyzacmvrc Allahkahretmesin1 bunda bişey yok benim bebeğimde ilk günden beri 3 günde ileride hep ilerde olması daha iyi. Hatta 2 hafta kadar ileri olmasında bile bı problem yok diye biliyorum onu geçerse annede sekerden şüpheleniyolar diye duydum
Dark Allahkahretmesin1 normal, bazen büyük çıkar bazen küçük. O günkü pozisyona göre bile değişiyor 2 hafta büyük veya 2 küçük olabilir
Allahkahretmesin1 Fadimegll321 salı günü 8+3 günlüktü ultrason kağıdında belli belirsiz bu sefer de öyle bir görüntü bekliyordum ama baya baya kafası kollarının bacaklarının yerleri falan belli olunca şaşırdım açıkcası
Allahkahretmesin1 beyzacmvrc ilk öğrendiğimde kese 2 gün küçüktü sonra haftasını yakaladı 8+3 de ultrason kağıdında bebek şeklinde bile değildi bugün 8+6 da gittim bildiğin bebek şekline gelmiş hareket falan ediyordu 3 günde 6 gün kadar büyümüş neredeyse bir garip geldi 😂
Fadimegll321 beyzacmvrc benimde tam 20 haftalıktı kafası göbek 20 bacakları 1 hafta önde demişti doktor normal mi her şey dedim normal dedi 🤔 böyle olan var mıdır ya
Dark Allahkahretmesin1 sıçrama dönemleri var bebeklerin, bazen böyle bir anda gelişimleri oluyor. İşte doğduktan sonra da böyle dönemler oluyor atak dönemi, onda da ayvayı yiyorsunuz 😁
Allahkahretmesin1 Dark benimki daha doğmadan ataklara başladı son 1 haftadır neler çekiyorum bir bilsen 😂