2022Mom2022 İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? 24.haftadayız ve bir ikidir oğluşum hareket ettikçe azda olsa canım yandı sizlerdede oluyormu şaşkınım açıkcası😁kız yada erkek bebekte farkediyormu bu ,yoksa alakası yokmu
SebnemRasit 2022Mom2022 oğlum duvarlarımı deliyor sanki 😂 tek ben miyim diyordum ama oluyormuş demekki 🤭
Eldgrn 2022Mom2022 ağzıma bile ediyor bazen yanlara bazen aşağı vuruyor yerimden oynatıyor bizim kız ilerleyen haftalarda anlicaksin daha articak o hareketler şiddetli şekilde
beyzzsenturkk 2022Mom2022 33. haftada sizi uykunuzdan uyandırıyorlar ben bazen sagıma dönerken kolu bacagı altımda kaldı diyorum herhalde bazen kaburgamdan agzıma gelecek gibi oluyor güreşçi olarak doğmayacaksa evet tekmeleri cok can yakıyor ama tatlı acılar ♥️
eminegulbalci 2022Mom2022 şuan 33 haftalığım hareket edince ağlamak istiyorum o kadar canım yanıyor gerçekten sanki böyle ayaklarıyla karnımı yarıp çıkacak gibi oluyor bazen
2022Mom2022 Eldgrn 7.aya adım atıyoruz pazartesi şimdiden normal yani öylemi ben son aylar falan zannediyordum oysaki 😑🐣
2022Mom2022 beyzzsenturkk Yeminle gülerek okudum bunu kızmayın sakın eli kolu altımda kaldı sanki demissinizya 😹😹canları sağolsun eyvah o zmann hazırlıklı olmalıyım
2022Mom2022 Begonya28 çift kale maç yapma şansıda yok napıyo bu yavru içerde hey Allahım 🥹hem duygulanıyorum hem bir garip Allahım 🤰🥺
beyzzsenturkk 2022Mom2022 cok ciddiyim esime de diyorum dalga geciyo sıgamıyorsa artııkk diyo 😂😂 uzattıgı neresi tam bilmiyorum ama yanlarıma doğru yatakta bişey kabarıyo bazen ayagını çekmezsen altımda ezileceksin diyorum iki ovup gönlünü alıyorum hemen toplanıyo😂😂 keşke hep içimizde kalsalar alışmadım değil valla
Eldgrn 2022Mom2022 giz zaten artık son 3 te oluyoruz daha hareketli oluyorlar sonrası bende 30-35 arası bekliyordum o şekilde hareketi ama yok 25 2 6 lardan beri yerinde durmuyor
2022Mom2022 beyzzsenturkk bir Kısım hep içimde kalsa diyor bir kısmı şimdiden ben gibi hemen doğurmak istiyor 😂😂bakalım fikrim son 3 ayda değişecekmi acayip şişiyorum akşam yedikten sonra özellikle karnımda hiç yer yok gibi 9.ayı düşünemiyorum bile 🤦🏻♀️😹
Hallerimvarbenim 2022Mom2022 Haftadayım bizim oğlan yılan gibi kıvrılıyor içerde doğuluda değiliz ama halay çekiyor bence 🤣 Acıtmıyor ama bazen bi hop oluyorum çok sert hareketler yapıyor
2022Mom2022 Hallerimvarbenim Aaa ben sivaslıyım sanırım ondan bizimki böyle 😂😂😂😂 halay çektiği kesin umarım mendili vardır yavruşumun 😹😹😹
2022Mom2022 Eldgrn Ay şaka gibi 🥺ne çabuk 7.aya adım attım anlamıyorum gerçekten ama şu son aylar geçmeyecek gibi geliyo of of hem heycan hem duydu durumu hem merak Sevinç tedirginlik allaaaaaahhh tutmayın beniğğğğğ😹🤦🏻♀️🥹🤰
Nimetkayseri1438 2022Mom2022 daha başındasın bide bunun 37 hafta olan zamanları var bi yerinden delip çıkacak gibi hissediyor insan 😁😁😁
2022Mom2022 Nimetkayseri1438 ay yazın yazın sırayla gelin kızlar 😹😹gözüm psikolojim şimdiden alışssın bağırıyımda diğerleride duysun dur 😹🎤
nur34_ 2022Mom2022 can acitici degil hareketleri ama bazen sanki bobregime giriyormus gibi okadar sag tarafa gidiyorki anlatamam ozaman bi ay yapiyosun yani🤭
2022Mom2022 nur34_ tövbe estagfurullah yandan yandan diyosun ha 😂😂ayy yok ben sağlıklı bi şekilde 9ayı doldurup doğurmak istiyorum inşallah🥹🐣
Nimetkayseri1438 2022Mom2022 🤣🤣🤣 hayallerin hayatlar kismi bu malesef 🤭🤭 ben yolu bitirdim sayılır ışığı görebiliyorum 😁😁😁 size de zaman su gibi akıp bu zamana getirsjn
nur34_ 2022Mom2022 oyle valla iki defadir yapiyor bebek oyle bi icim sey oluyor hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah
Eldgrn 2022Mom2022 geçmiyor 29+3 olucam haftalardır 30 olmuyor diyorum zaman da geçiyor niye su hafta gelmiyor geçmiyor bak geldi nerdeyse şükür yine Rabbime