Bbsrrr Yarın yumurta toplama işlemim var ama ben çok utanıyorum afedersiniz özel bölgem çok karardı yani aşırı koyu. Utanırım heralde bir bayana yakışmıyor diye ama ağda ile de denedim değişmedi sonuç Lazeri de çocuktan sonra yapacağım.
MadameHappy34 Bbsrrr neden utanıyorsun ki ? Normal bir şey canım.. her doktora gittiğim de bende utanırdım sonra dedim ki aman 😂aman bende ki onlarda yok mu ? Beyaz kara kimine herkes işini yapsın 😂😂
Mhrbn44_ Bbsrrr canim onlari sikinti etme hic kendine benim gebelikte koyulasti hormonlardan dolayi zaten üstüne örtü koyuyorlar oda loş oluyor bunlarla germe kendini
2kidsmoms Bbsrrr normalde öyle değildir benim de hamilelikten öyle oldu lazere gittiğim halde. gayet normal dönemsel de oluyor bazen ama bu işi yapanlar neler görüyordur deyip kendimi rahatlatıyorum 😄
Hallerimvarbenim Bbsrrr Yaşlısından gencine temizinden pisine buruşuğundan gerginine o kadar çok vajina görüyorlar ki hiç sıkıntı etme kendine yavrum temiz olsun yeter görmüyorlar bile zaten
Bbsrrr 2kidsmoms demi ya bir de bunu stres ettim kendime aman ne düşünülürse düşünsünler ya değil mi 😀
MadameHappy34 Bbsrrr ilk kez randevuya gittim 🤣 kadının bakışı rahatsız etti ay nasıl üzüldüm aman utandım..🥹 sonra çocuk olmadıkça daha çok randevu farklı doktor görmeye başladım o ara alıştım 😄🤷♀️ gün de kaç kişi görüyorlar bizi mi düşünecekler canım.. o yüzden rahat ol kendini rahat bırak.hayatımız da 2-3 kez göreceğimiz insanlar için takılmaya ne düşünüyorlar demeye bile gerek yok..
tunasmom Bbsrrr canım ben yıllarca kadın doğumda çalıştım vajinal muayenelere falan sürekli giriyorduk asla orayı görmüyorsun bile yani ona bakmıyoruz merak etme çok samimi söylüyorum o an sadece işlemi yapıp çıkılıyo oranla ilgilenen yok o yüzden takılma utanma
Bbsrrr tunasmom canım bu yumurta toplamada önce vajina temizliği yapılıyormuş o yüzden biraz stres oldum
mylittlebabym Bir kadına yakışmayan o tarz operasyonlara kişisel temizliğini yapmadan, kirli bir şekilde gitmektir. Herkesin vücudu kendine özgüdür elimizde olmayan sebeplerden dolayı gerçekleşen değişimler utanılacak şeyler değildir :)
mylittlebabym Bbsrrr biliyorum bende bu yorumu yaptım kimse tek tip değil, rengi şekli doktorun dikkatini bile çekmez. :)
2kidsmoms Yani şahsen o kadar kişininkini görmek onların da hoşlarına gittiğini sanmıyorum işimi yapayım da bitsin mantığındalardır eminim 😄
yanlisanlamaama 2kidsmoms ya valla bakmıyorlar bile doğru düzgün rahim filmi çektirirken vajinaya bir şey yerleştiriyorlar içinden hortum gönderiyorlar doktor o işlemi o kadar hızlı yaptı ki sedyeye uzanmamla bir oldu yani ya ne ara buldun da taktın dedim içimden 😂😂😂
yanlisanlamaama Bbsrrr normal böyle şeyler takılmayın kimse inanın dışıyla falan ilgilenmiyor günde bir sürü insana yapılıyor o operasyon. Ayrıca bu sizin elinizde olan birşey değil ne yaparsanız yapın kararıyor kendilerinin başına da geliyordur eminim 😀