Ilkgozagrimiz Doğuma başlatmak icin sogarn kürünü önerdiler sogani kaynatip suyunu icicekmisim acaba bebegw zarari olur mu
Kumral60 Ilkgozagrimiz canim bunu doktorun mu soyledi ilkkez duydum ve dogru birsey gibi gelmedi dogum baslasin istiyorsan comelme hareketi merdiven inip cikmak gibi hareketler etkili olur sogan kuru etki etmez.
Prenseskuzum Ilkgozagrimiz ay sakin öle birşey yapmayin. Soğan kürü benim bildiğim çocuk düşürüyor. Doktorunuza sorun lutfen
snmatas Ilkgozagrimiz Soğan kürü benim bildiğim kadarıyla da çocuk düşürüyo doktor tavsiyesi dışında bişey kullanmayın bence
Ilkgozagrimiz Kumral60 yok hayir baska biri dedi sogan kuru rahmi temizliyo onu biliyorum o yuzsen zarar verir diyede korkuyprum zaten
Kumral60 Ilkgozagrimiz evet rahmi temizliyor ilk 3 ay icinde kullanmak yasaktir. Sonrasi icin cocuk oyle kolay düşmez ama gerek yok cnm instagramda ebeayse var dogum icin filan cok gerekli swyler var memnun kalirsin.
tatlibekleyis Ilkgozagrimiz çok tehlikeli canım rahmi temizliyor bebeğe zarar verebilir Allah korusun
Ilkgozagrimiz Iste guvenemedim burdada sormak istedim kizlar yoksa yapmam hurmayi anansi biliyodim bunu ilk defa duymustum
Nazife86 Ilkgozagrimiz Sogan kürü kist varsa onu patlatmak için cnm doğum başlatmak için değil doktoruna danışmadan lütfen kullanma.