GulsahAsgerova 11 haftalığım daha(( cok kotu kavga ettik esyaları falan fırlattım cok stress oldum İlk hamileliyim bebeğe bir sey olur mu??? Her kesin basına böyle şeyler gelmiştir belki de , 9 ayda her şey güllük gülüstanlık olmuyor değil mi?
Tiiffany GulsahAsgerova olmaz Allahın izniyle. Ama sinir stres olunca karın kasık agrınız olabilir sakin kalmaya çalışın
seyda53 GulsahAsgerova bende o haftalarda adamın tekiyle kavga etmiştim baya bi bağırmıştım çok şükür bişey olmamıştı
Ecem95 GulsahAsgerova biz de 6 haftadan 12 haftaya kadar sürekli kavga ediyorduk herkesin evlilik hayatı ya da hamilelik süreci güllük gülistanlık olmuyor canınızı sıkmayın bu konuda kendinizi sakin tutmaya çalışın biliyorum imkansız gibi gözüküyor ama elinizden geleni yapmaya çalışın çocuğunuz için Allahın izniyle bir sey olmaz 💐🫶
GulsahAsgerova Tiiffany agrım olmadı sukur Hamile olduğumu öğrendıkden beri ılk defadır kavgalıyız ıkı uc gundur Şimdiye kadar cok iyi tutardı moralimi Sakınlesmeye calısıyorum
Ecem95 GulsahAsgerova psikolojim bozuldu dediklerini asla unutamıyorum aklımda tekrarlayıp duruyor soğumaktan korkuyorum. Tartışma esnasında kasıklarım geriliyordu akıntım oluyordu
Betusgunes GulsahAsgerova eşim 26 Kasım’da trafik kazası geçirdi günlerce ağır yoğun bakımda kaldı bilinci kapaliydi ben hastane koridorlarında uyudum uyandım o stres o ağlama şükürler olsun bişey olmadı kavgaya gelince bizde çok kavga ediyoruz hatta eşim bazen diyor bunca strese bu çocuk içinde iyi dayanıyor diye Allah’ın izniyle bişey olmaz insAllah