Asyaninannesi58 gkcbrn yani alttan muayene oldunuz mu hiç spekulumla? Onun haricinde aşırı bi acı olmuyo zaten ipi makasla kesiyolar hafif kasıklarda ağrı oluyor
Ozcankbra Binnur-cam amin inşallah benim neredeyse 7 haftadır hunileşme var canım çok şükür açılma olmadı o da bir etken ama takip edildiğinde şükür bir sıkıntı olmadı güzel ileri haftalara sağlıkla gelirsiniz inşallah gidebildiğimiz kadar gidersek kâr bebişlermiz için 🤲
Binnur-cam Ozcankbra benimde daha yeni canim cuma ogrendim .. Aminn insallah sağ salim gelsin bebislerimiz ..
Binnur-cam didemburakasellen yok verilmedi evde yatıyodum zaten is yapmam falan yasakti ona devam ediyorum wc icin kalkiyorum yemek yemek icin kalkabilirsin dedi çoğu zaman onuda yattigim yerden yiyorum ilaclarini duzenli al bolda su ic dedi ..
Zehra231 Herkese çok dua ediyorum bende pazartesi serkilaj olacağım dualarınızı bekliyorum inşallah vakti saati geldiğinde hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah ❤️
Binnur-cam didemburakasellen 13 haftamda onlem amacli atildi dikisim suan 21+4 olduk cuma kontrolde hunilesme gördü endol fitil verdi progestan fitil sabah aksam zaten kullanıyorumm .
flammingo Binnur-cam Ben de önlem amaçlı 13. Haftada oldum .benım de 23. Hafta kontrolumde hunileşme görüldü .bir kaç gün bende karın ağrısı yaşamıştım.ilaçlarımın dozunu artırdı daha agrım da olmuyor .perşembe kontrolum var inşallah düzelme olmuştır .siz de dikkat edin hiç kalkmayın inşallah iyiye gider
Streslianne gkcbrn gul00 ben hatırlamıyorum 20 Eylül’de oldum 2.6 cm açılma olmuş kese aşağı inmisti operasyona girdigimde
Streslianne mirzam04 herşey güzel olacak inan ve bebeğime de kendine de güven hep olumlu düşün annesi
Binnur-cam flammingo bendr akıntım var diye gittim cok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi extra ilaçlarin dozunu artirmadik extra endol fitil verdi yatiyorum valla çoğu zaman kahvaltıyı yemeği yattigim yerden yiyorum .. Cok tesekkur ederim sag salim gelsin bebisler 🤲
Asyaninannesi58 flammingo 23 te serklaj oldum 29 da hunileşme var dedi 3 hafta sonra gittiğimde yoktu. Rahim ağzım baya kısaldı ama 15 mm falandı en son daha ölçmicem dedi. 34+4üz
flammingo Asyaninannesi58 maşallah vaktinde gelsin inşallah ,korkulu haftaları geçirmişsiniz ,sağlıkla alın kucagınıza
Binnur-cam Asyaninannesi58 bizlere nasil morel oldun anlatamam kendi adıma cok tesekkur ederimm 🌸 insallah bizimde gecer ileri haftalari saglikla goruruz . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Asyaninannesi58 flammingo inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼 siz de inşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam edersiniz🌸