Denizahsen Kızlar ben sadece sabah kahvaltı bir de akşam yemeği yiyorum öğlende meyve yerim, ama artık acıktığımı hissediyorum siz öğlen ne yiyorsunuz ? Nasıl besleniyorsunuz?
Paramedik16 Denizahsen yemek olarak bende sabah akşam yiyorum sadece öğlen muz çerez ceviz cici bebe süt bu şekilde akşam saat 9-10 gibi ayva portakal filan yiyorum
Gulsengulsen Denizahsen yoğurt ve meyve, ceviz kuruyemiş birde duruma göre yemek yiyebiliyorum çorba vs. Az bi ley akşam yemeğine kadar çok duramıyorum çünkü hemen acıkıyorum az ve sık yemeye çalışıyorum midemi zorlamamaya çalışıyorum reflüden dolayı
Maysaamoms5 Denizahsen sabah kahvaltısı öğle araları saat başı meyve ve akşam yemeği 😬 akşam yemeğinden sonra ilerleyen saatlerde yine meyve 😬
Denizahsen Paramedik16 yalnız değilmişim demek ki :) ilk zamanlar çok fazla iştah kaybı yaşadım ama birkaç gündür iştahım açılmış sanki gün arasında acıkıyorum
Tiiffany Denizahsen benimde tam tersi iştah yok niye böyle anlamıyorum mide bulantım falanda yok halbukı
Denizahsen Gulsengulsen bende az yiyorum ama sık da yiyemiyorum sabah erkenden kahvaltı yaparım 8-9 arası sonra öğle 1-2 arası da meyve yerim akşam yemeğine kadar da bir şey yemiyordum akşam yemeğini de 6-7 arası yiyoruz ama birkaç gündür iştahım açılmış acıkıyorum gün arasında ne yiyeceğimi de bilmiyorum
Paramedik16 Denizahsen çok normal canım acıkman ben ikiz hamileyim bi saat içinde hiç yememiş gibi oluyorum 😂
Gulsengulsen Denizahsen kaç haftalık sizin, sabah kahvaltısını güzel yiyprum sonra hep az az sık yiyprum akşam abartmıyorum ama yine yemekten sonra meyve seansı 🤣bnim. 4.ayda bsşladı iştah artışı.
Denizahsen Maysaamoms5 ben bütün meyveleri karıştırıp bi anda yiyorum acaba bende mi saat başı birer meyve yesem öyle daha mı tok tutar :)
Maysaamoms5 Denizahsen ben bir er tane yiyorum kuzum 😬 ya portakal ya mandalına yada muz 😬 napım öyle akşamı buluyor 😬 çünkü sağlam kahvaltı yapıyorum ama midem kazınıyor sende öyle yap
Denizahsen Tiiffany benim de öyleydi hatta 3 kilo verdim ama iki gündür bir şeyler yiyesim geliyor tabi arada bulantılarım da oluyor istifra ettiğimde oluyor. Sizin kaç haftalık
Tiiffany Denizahsen 14 haftalık olduk. Yani kusma mide bulantısı hiç olmadi ama başından beri bi iştahsızlık var
Denizahsen Tiiffany inşallah düzelir ya normalde 3. Aydan sonra iştah açılır derler darısı sizin başınıza
cansualisa Denizahsen 31 günümüz kaldı bugün omlet peynir wasaaa muz kajuuu sütlü tarhana çorbası kefir içtim tabi cıkolata da yedim😀😀 he az pilavla tavuk