Hilal3536 Merhaba arkadaşlar 31 +3 günlük hamileyim bugun doktora gittim çok şükür doktor herşey güzel dedi kafası biraz büyük sanki dedi cok değil ama gayet iyi dedi bacakları kısa gibi ama normal bir durum dedi daha önce başına böyle bir durum gelen var mı doktorumuz hersey iyi dedi ama bn biraz kuruntu yaptım. Bana bilgi verirmisiniz?
ArzuGl Bu doktorların belirsiz konuşmasına da sinir oluyorum. Biz anneler yeterince paniğiz zaten:) normal bir durum dediyse anormal bir kosalık yoktur. Zaten biriki hafta geriden gelebiliyor bebekler, doğduklarında gelişimi devam ediyor ya da son haftaya kadar olması gerekeni yakalıyor. Fizyolojik bir sıkıntı olsa söylerdi hiç canını sıkma. Bir de zaten bu tarz tahminler belli yüzde aralıklarında oluyor. Yani şuan kısa olmayabilir.
Hilal3536 ArzuGlçok tesekkur ederim Allah razı olsun ilk gebeliğim oldugu için pek birsey bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum cok canımı sıktı öyle demesi doktorun ama normal dedi korkma dedi inşallah birsey olmaz 😳
Hilal3536 Hilyenur çok tesekkur ederim biraz rahatladım inşallah bizimki de düzelir sorun yok dedi ama bn çok taktım bugun 😳
ArzuGl Hilal3536 senden de Allah razı olsun. Benim de bebeğim 1 hafta önde ama bunlar hep ultrasonun ortalama değerlere göre hesaplaması. Hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsın bebeğini inşallah canım. Sen gönlünü ferah tut hamileliğinin keyfini çıkar
Hilyenur Hilal3536 genetikte olabilir benim kardeşim 4.500 58 cm doğdu kafası da büyüktü yenidoğan şapkaları olmuyordu şimdi kocaman delikanli rica ederim 😊
Hilal3536 Hilyenur bnm ailemdede var biraz boyları cok uzun kafaları büyük elleri büyük 😂dedemin dayımların kerdeşim 😊😊artık inşallah onlara benzer oğlum 😘tekrar cok tesekkur ederim Allah razı olsun
Hilal3536 ArzuGl Allah razı olsun cok tesekkur ederim Rabbim seninde evladını hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin 😘😘inşallah