Tugba4268 dilann22 kötü bir şey dememişler ki ben ebe arakdasima sordum çok az geliyormuş bazen bir iki damla sürekli emzirmek ve sağmak gerekiyormus sonra artiyormus bol su içmek dinlenmek
Dark dilann22 yok öyle birşey, nerde hangi tip kitabında okumuşlar 3 gün diye Ben sezeryan doğum yaptım hemen geld. İlk etapta belki şakır şakır akmayabilir normal, bebek emdikçe ve si, su içtikçe artacak Bebek doğunca midesi kiraz kadar oluyor zaten
babymom_8 dilann22 Gelmezse bile insanı niye üzerler ki hemen gelir inşallah canım Rabbim kolaylık versin doğumunda inşallah 🤲🤲
Kevserb123 dilann22 süt tamamen hormanel bişey canım çok emzirmek istersen gelir yeterki olumlu düşün. Doğumun planlı olursa hoşaf kaynat süt yapan çaylar al.sütün gelmesi için damlalar bile var suya atıyorsun göğsünden süt akıyo. Herşeyin çözümü var. Ama morel bozan insanların çözümü yok malesef. Sen onlardan etkilenme anneliğin keyfini çıkar ☺️
61lazkizi61 dilann22 sezeryan normal fark etmiyor bazen geç gelebiliyor ama herkeste aynısı olacak diye bir kural yok benim ilk gebeliğimde doğuma 3-4 hafta varken süt gelmeye başladı siz son haftalarda bol su tüketin sıcak duş alın hırma felan yiyin bir de takmamaya çalışın sonuçta ilk baş zaten minicik mideleri emdikçe sütünüz artar
Petito35 dilann22 sezeryan sonram çok ağır geçti benim uzun bi süre hastahanede yattım ve hiç birşey yiyemiyordum. Sadece suya bestlak damlatıp içiyordum başka birşey tüketemedim maalesef
EymeninAnnesi__ dilann22 bu insanların dilinin ayarı yok cidden. Köstek olmaktan başka birşeye faydaları yok sezeryan doğum yaptım ve sütüm hemen geldi çok şükür merak etme hemen geliyor
Ledeyna21 dilann22 herkeste aynı değil bu ne saçma daha yaşanmayan olayı eminmişcesine söylemek normal doğumda genelde olmaz böyle şeyler sezeryan doğumda bazen yaşanan bi durum onunda 3 gün diye bi garantisi de yok ayrıca 1 hafta da olabilir 1 günde 3 günde gününde de gelebilir 😃
hunilimom dilann22 valla benim ilk doğumum da kaynanam daha doğurali 2-3 saat olmuş emziriyorum ama bana sürekli sütun yok gelene gidene dedi baya moralim bozuldu sonra emzirme danışmanı geldi ona sordum yoo gayet var felan dedi ikinci digumim da da yine benzer şeyler yapicakti direk azarladim
dilann22 hunilimom neden böyleler ya . Benim annem vefat etti o melek gibi bi kaynanaydı çok severlerdi yengemle birbirlerini. Benim kaynana senin kaynana neden böyle 😣
Seymanurblbl dilann22 yo hemen geliyor ben spinal ile ameliyat oldum bebeği direk mememe getirdiler cok sukurde hic maama kullanmadik simdiye kdr, direk geldi hic skma canini
hunilimom dilann22 benim kinin 4-5 tane gelini var sevmez kimse konuşmaz destek olmaktan çok kostekler bende bilmiyorum
Beyza44 dilann22 bak ne güzel önlemini almışsın birazda birazda pozitif dusunceyle guzel guzel emzirirsin kelebegini