RukiyeSefa Merhaba kizlar 35 haftalık hamileyim hiç bişey yiyemiyorum yediğim herşey içimde zehir oluyor kusma ihtiyacı oluyor midem yanıyor hiç geçmiyor bu durumu yaşıyan var mı erimiyor icimdekiler 😔😔
Aysunackbs RukiyeSefa 20 haftalığım ama hamile kaldığım günden beri bir kilo bile almadım hep kilo veriyorum hiçbişey yiyip içemiyorum ilk başlarda daha kötüydü şimdi yine iyi kötü atıştırabiliyorum sizin çok zamanınız kalmamış umarım atlatırsınız💐
suelin RukiyeSefa bebek mideye baski yapıyor ondan oyle 😔 sıkıştıriyor bizi hemen hemen hepimiz ayni skntdayiz çok geçmiş olsun
Lavantakokusu64 RukiyeSefa 26+3 haftalığız son 1 haftadır benimde öyle mide bulantısı falan yaşıyorum bugünde wc den çıkamadım ama çok şükür mide yanmam yok oh çok şükür derken 1. trimestr dönem başlıyor heralde 😒 inşallah devam etmez.
Selma17 Bende aynı durumdayım hiç birşey yiyemiyorum son ayda kilo alınır deniliyor 34 haftaligim kilomda 28 haftadır aynı değişmedi midem küçüldü sanki mide yanmasına Gaviskon ve ılık süt içiyorum biraz rahatlatiyor
RukiyeSefa Selma17 dimi aynn öyle bende artık onlar bile ise yaramıyor rennie gaviskon sut soda banamisin demiyor çok kötü hissediyorum bebek aç kalıyor diye yiyim diyorum ama kusuyorum sürekli
RukiyeSefa Aysunackbs çok zor oluyor mide bulantısı mide yanması çok kötü keyifli yemek yemeyi özledim resmen
RukiyeSefa melegimhosgeldin1 valla canım inşallah öyle olmaz ama öyle görünüyor 6 haftalıkkenden beri durum aynı 😔her geçen gün artarak devam etti
RukiyeSefa aytac555 canım geçmis olsun sanada ama artık dayanamıyorum Allah’ın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum artık 😔
RukiyeSefa Lavantakokusu64 canım sen baya iyisin yeni başlamış 6 haftalıkkenden beri durum aynı benim artık gücüm kalmadi😔
RukiyeSefa Yagmurrr98 yemesem oğlum aç kalacağı için yiyorum ama onunda hep kusuyorum zehir oluyor içimdeki herşey 😔
melegimhosgeldin1 RukiyeSefa 13 olduk ama 6 dan beri bizde aynıyız hata daha kötü oluyo 😥Allah yardımcın olsun ♥️
Lavantakokusu64 RukiyeSefa Benimde ilk hamileligim çok zor geçti 9 ay boyunca hep bulanti kusma devam etti. Doğuma bile istifar ederek girdim 2. hamileligim 15 haftalıktan itibaren geçti aynı devam edecek diye korkuyordum devam etmeyince oh dedim yine başladı 😒
Lavantakokusu64 RukiyeSefa Amin Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldirsin🤲🏻🌺