yagmuree 2 ay önce doğum yaptım bacım sakın şu cahil masal isimli kişiye uyma herşeyim.normaldi normal doğum istiyordum doktorum normal yapabilirsin dedi sancım çok olmasına rağmen ve ben 9 ay boyunca normal doğum için ne yapılması gerekiyorsa yaptım yürüyüşü spor hurma ev temizliği vs hiç durmadım yerimde açılma kolay olsun diye çok şiddetli sancılarım olmasına rağmen açılmam 2cm i geçmedi ve zorunlu sezeryan oldum inan bana sezeryan olmak isteyen en son kişi benimdir ama olmadı yani bazen çatın dar olmasa da olmuyor bebek nasıl.gelecegini kendi seçer illa normal doğurucam diye kendini şartlama beni sezeryana almasalardı bebeğim çok sıkıntılı olucaktı çünkü suyum gelmişti sancım çok açılma yok bebek sıkışmış kalp atışları çok düşmüştü doktoruna güveniyorsan ne dediyse onu yap ben özele gidiyordum para için fln sezeryan diyorlar diyenlere bakma doktoruna güveniyorsan iyi bir doktorsa emin ol para için böyle birşey demez tabi farklı bir doktordan da görüş almak istersen al hayırlısı olsun inşallah