Bir_tirtilannesi Kumsal0625 çok normal canım bebek büyüğü için rahimde büyüyor ve buda kasıklarda ağrıya sebep oluyor çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok 🌸
Rabia04_09 Kumsal0625 15+4 haftalığım o ağrı hala var tabi ilk zamanlar ki kadar değil ama ilk haftalarda kasık bel ağrısı gayet normal bebeğim yerleşme süreci rahim genişlemesi vs bundan kaynaklı
BabyPelargos Ben de bunu takip edeyim. Benim rahim tepesinde büyük miyom var acaba ondan mı ağrıyor? Miyomla hamile kalan varsa o da yazar mı acaba?
Mihri26 Haftamdayım ve kasık ağrım her gün oldu kimi zaman hafif kimi zaman çok ağrılı kontrolleriniz sırasında bı sıkıntınız olmuyosa normal bi durum
Mihri26 Kumsal0625 başından beri hep vardı cinsiyetimiz de kız her kontrolde soruyodum ama harşey normal ilerlediği için bi sıkıntı olmadığını söylüyodu doktorum
Kumsal0625 Mihri26 kaşık ağrısı kız bebekte oluyomuş bel ağrısıda erkekte gerçi nekadar doğru bilinmez ama benim de oğlum var 8 yaşında sağlıklı olsunda abi bunuda kız olsun ıstıyorum her annenin bir kızı olmalı rabbım ısteyen herkese nasip etsin canım
Bebekliannee Kumsal0625 galiba doğruluk payı var. Kızımda hep adet olacak gibi ağrım vardı kasıklarımda. Simdikinin cinsiyetini bilmiyorum ama kasıklarım nerdeyse hiç ağrımaz belim hep agrir,birini bulim de sırtıma belime masaj yapsın diye bekliyorum 😀😀
Mihri26 Kumsal0625 bence herkes ister hem bi kızı hem bi oğlu olsun ama dediğiniz şeyi daha önce hiç duymamıştım ilk bebeğimiz bizimdi bakalım deneyimleyecez artık
Kumsal0625 Bebekliannee bende oğlumda hep belim ağrırırdı bunda ogrendıgımden beri kasık ağrım var kişiden kişiye tabıkı değişir ama oğlumda yaşadıklarımın tam tersi oluyo😀