eljid Tarcin inşallah cnm dua edin oğlum allahtan bise olmazsa yarın taburcu inşallah dua istyrm oğlum için darısı inşallah en kısa zamanda size olur inşallah cnm benm
Kbrabaris Berfingnc sebep neydi canim erken olmasında insallah sag salim evinize cikarsiniz benimde 30haftalik suan hastanede yatıyorum sancim ve acikligim var
Berfingnc Kasılmalar ve açıklık vardı 1cm canım çocuğun kalp atışlarında azalma olunca mecburen doğuma alındım
Nurci eljid çok geçmiş olsun sebep neydi erken Doğum İçin bende 29+6 haftadayım dün doktora gittim suyum azalmış ve plesenta aşağıda dedi doktor korktum
eljid Nurci enfeksiyon cnm korkma allahın dediği olur rabbim ona can vermişse hiç bir şey omaz emin ol cnm rabbime sigin
eljid Berfingnc cnm eşini aramışlar oğlumu almaya gidiorm allahım sizede nasip etsin inşallah kurban olduğum rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin insallah
Kbrabaris eljid canim geçmiş olsun bende 30haftalik gebeyim dun sancim çıktı nstde acilmam varmis yatıyorum hastanede. Sizin erken doğum sebebi neydi ne madar sure ayrı kaldınız
eljid Kbrabaris enfeksiyon cnm korkma allahın izniyle birşey olmaz inşallah 49 gün kaldık cnn hastanede
Deletedmom15257 Aryacigdem iyi diyelim iyi olsun cnn eve biraz zor alışıyor ya:( hiç uyumuyor hep kanguru yapmamami istiyor yuz ustu uyumak istiyor kuvesteki gibi :( burnu tikali uff cok zor kızzz
Aryacigdem Deletedmom15257 hadi ya gecer onlarda zamanla insallah gelisimi nasil kilosu nasilmis? Bende 31 haftalik oldum az insan sabredemiyor bebisini kucaklamak icin 🤗🤗
Deletedmom15257 Aryacigdem gelişimi troid hormon bozukluğu var gelişim geriliği yapiyo yani çok fazla kilo alımını engelliyo rabbim sanada zamanında sağ salim kucağına almani hayırlı doğumlar nasip etsin