Mrdnkizi Syd53 bu dolap yeterli oldu mu sizce ayrıyeten şifonyer almaya gerek var mı malum istanbulda evler küçük olunca, bende tek dolap almayı düşünüyorum bu şekilde
Syd53 Mrdnkizi evet bana göre yetti sadece stok yaptığım ürünlerim vardı onların İKEA’nın rafı var kutular da ona koydum büyük yaş kıyafetleri ve geniş geniş yerleştirdim dolabı yeterli bence bizi baya bi idare eder
Aegean Syd53 Vivense dolabınızın kalitesi nasıl acaba bu modeli ve birkaç modeli daha beğendim ama kalitesini göremediğimiz için alamadık indirimdeyken kaçırdık geçtiğimiz haftalarda🙊
meraklianneadayi23 Laliinnvanilya Teşekkür ederim canım çok eski çeyizimden markası yok hediye gelmişti 💕
Gulo0106 meraklianneadayi23 satıcı bunyyball mı acaba? Bide çikolataların tadına baktınız mı güzel mi çok arada kaldım yaptırmakta
meraklianneadayi23 Gulo0106 Satıcı Gummy Gift&Chocalatte ama Bunyyball diyede geçiyor evet tadı çok güzel diyemem ama kötüde değil karamelimsi bir kokusu var orta kalite güzel bir çikolata ben memnun kaldım.
nurefsanakbulut meraklianneadayi23 bişey dicem ya bu kadar kıyafet çok değil mi kaç aylık şeyler alıp koydunuz ki 7 8 takım yeterli diye düşünüyorum aşırı şeyi var
meraklianneadayi23 nurefsanakbulut Evet çok benim görümcem sağolsun ikizleri var çoğu kıyafetlerini verdi sadece yenidoğanları ben aldım diğerleri dediğim gibi bir kaç kez giyilmiş kuzenlerinin kıyafeti oluyor. 1-1.5 yaşa kadarki kıyafet var burada 💕