1Papatyannesi 3400 olmuş kilosu normal doğum yapmak istiyorum ne gelen var ne bir belirtisi 😅 doktora kalsa 41 haftayı doldurtacak bize 🥹 Bide çatlaklar aşırı kaşınıyor ovsam bile karnım kıpkırmızı oldu bana bi dua edin arkadaşlar gelsin benim yavrum da 🌸
_anne_kuzusuu00 1Papatyannesi benim oğlumda 40+6 da geldi suni sancı ile bazen ne yaparsan yap olmuyor içeride keyifleri baya iyi 🤣🤣
Esmay 1Papatyannesi aynıyiz haftamız gününe kadar benimde oğlum olucak 38 de 3200 kg di şimdi ne kadr oldu bilmem çatlaklarda dediginiz gbi hergun yağ kremleler rağmen devam ediyor çatlaklar.
Esmay 1Papatyannesi sağlıcakla alın kucaginiza insAllah .Rabbim kolay doğum nasip eylesin .Aklı cok rizki bol ömrü uzun olsun
Deletedmom_85 Geleceği zamanı bilir annesi keyfi yerinde demek ki 🤭 sağlıkla hayırla gelsin inşallah bir avazda kurtulursun umarım🎈
1Papatyannesi Deletedmom_85 Aşırı rahat bir bebiş ablasına çekmiş sanırım son zamanlar iyice sabırsız oluyor insan ☺️ Amiiiin Allah razı olsun insAllah 🥰
1Papatyannesi _anne_kuzusuu00 kesinlikle öyle 38den beri denemediğim kalmadı bide dua isteyeyim dedim 🤭
1Papatyannesi girl_boy_annesi Amin amiiin Allah razı olsun 🥰 kilosu arttıkça normal yapma ihtimalimde düşüyor gibi insAllah gelir 🤲🏻☺️
_anne_kuzusuu00 1Papatyannesi insallah kavuşursun saga sağlim ama kimseye kulak verme hayırlısını iste
1Papatyannesi Esmay Rabbim kolayca sağlıkla kavuştursun bizi de yavrularımıza 🤲🏻🥰 gece uyuyamıyorum artık ben bu çatlaklardan aşırı derecede kaşınıp acıyor tez zamanda gelirler insAllah yoksa daha ne kadar çatlarız bilemiyorum
1Papatyannesi Esmay Amiiin amin Allah razı olsun hepimizin evladına nasip olsun 🤲🏻🥰 sizinde kolay sağlıklı doğumunuz olsun insAllah 🥰
Esmay 1Papatyannesi amin insAllah ya dua edelim birbirimize hakkımızda hayrlisi olsn insan bi an once kavuşmak istiyor artık son zamanlar zorluyor insani
1Papatyannesi girl_boy_annesi Ahh insAllah 😍🤲🏻 2. Doğum olacağı için doktor da öyle söyledi kızımı 2.500 doğurunca bunda ister istemez endişe ediyorum
girl_boy_annesi 1Papatyannesi bende 2. Doğumumu bekliyorum kızım tam 3 kilo doğdu şimdi 37+5 oğluma hamileyim 3 kilo dendi inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏼
Miniikmucizemm 1Papatyannesi Ananas yemeyi dene ben yedim bir gün sonra 38+1 de doğurdum😅 Belki faydası vardır dene bakalım nolacak
1Papatyannesi Miniikmucizemm yedim onu da 38in başında bı yedim bide 39da yedim 🤭 siz ne güzel faydasını görmüşsünz😍 hurma yiyorum Activating Labor egzersizi yaptım bana mısın demiyor 😅
1Papatyannesi girl_boy_annesi Amiin amin en önemlisi o insAllah hepimiz sağlıkla kolayca alırız kucağımıza 🥰🤲🏻
Miniikmucizemm 1Papatyannesi Yaa valla ben hiç spor falan yapmadım hareketlide değildim. Bi adaçayı içtim bide son gün ananas işte😅 Hatta hurma bile yiyemedim bulamamıştım tam buldum yiyemeden doğurdum hastaneye gittiğimde 5 6 cm açılmışım yanii😅 onlar nasıl isterse rabbim nasıl yazmışsa öyle geliyorlar zatende genede biz her yolu deniyoruz işte😍
sssebo 1Papatyannesi ben 40 haftalık oldum. Bebeğim 3800 gram görünüyor inşallah en kısa zamanda kolay bir şekilde yavrularımıza kendi sancılarımızla kavuşuruz
1Papatyannesi sssebo masAllah yavrunuza 😍 amin amin insAllah gelir artık sancılarımz da kolayca kavuşuruz 🤲🏻 doktor ne kadar süre bekleyecek birşey dedi mi size
Bahaaaar 1Papatyannesi haftalarımız aynı günü gününe , bende oğlumu bekliyorum her gün sancılar girip çıkıyor ama devamı gelmiyor 🤷🏼♀️ squat yapmaktan fit bir gebiş oldum sayesinde 😂 adaçayı papatyaçayı hurma ananas vs. Herşeyi yapıyorum ama kendisi benden inatçı çıktı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
1Papatyannesi Bahaaaar Her sancı da acaba şimdi mi zamanı diye bekliyorum bende😅 aslında yerleri de daraldı bunlar nasıl rahat ediyor böyle içerde merak ediyorum 🤭 inanın bende denedim herşeyi ama yok bu senenin erkek çocukları aşırı inat
sssebo 1Papatyannesi pazartesi yatışım yapılacak daha fazla beklemeyelim dedi. Bol bol koşturuyorum bakalım 🤗 size gün verdi mi peki doktorunuz