Merve-Ates27 Merhabalar hanımlar az önce mantarları yıkarken 2 3 tane temiz mantarı çiğ bir şekilde yedim.Araştırdıktan sonra zararı olabileceğini okudum sizler ne diyorsunuz hanımlar çok korktum yazıları okuyunca napmam gerekiyor fikri olan var mı acaba
Mavikalem Merve-Ates27 Neden araştırmadan yiyorsun ki ? Hamilesin sonuçta ve mantar zehirlenmesi çok ağırdır . Ölüme kadar götürür
Deletedmom_85 Sila66 mantarı çok seven biri olarak yorumunuzu es geçemedim. Bende bazen temizlerken çiğ tüketirim yeniyor yani hhehehe😄
Merve-Ates27 Sila66 bir kase yoğurt yiyorum şu an bir zararı olmuş mudur acaba çok korktum nefis körelsin dedikleri saçma söze kandım hep öyle derlerdi
Merve-Ates27 Deletedmom_85 ben normalde de çiğ yerim ama hamilelikte ilk defa böyle saçma bişey yaptım çok dikkat ederim yediklerime nasıl yaptım böyle bişey anlamadım ahh akılsız kafam :-((
Mavikalem Merve-Ates27 yoğurt mantar zehirlenmesine iyi gelmez kendini kandırma . Zehirlenme olsa yoğurt iyi gelmez. Doktorunu ara sor
Merve-Ates27 Mavikalem zehrili mantar değil normal mantar ailecek hepimiz yiyoruz sadece çiğ yediğim için endişelendim enfeksiyon korkusu oluştu
usenmedimyaptimbirvelet Mavikalem felaket tellalı gibisiniz bir hamile bayana böyle cümleler kurulmamalı bence. yediği kültür mantardır onun zehirli olacağını hiç sanmıyorum kadın gidip ormandan toplayıp yemedi ya 🤦🏻♀️
usenmedimyaptimbirvelet Merve-Ates27 sanmıyorum bir şey olacağını internette yazılanlarada pek güvenme bende bir şey araştırsam hemen ölüm,erken doğum vb gibi şeyler çıkıyor deli gibi insanları korkutuyolar kapatıyorum valla kendimi öyle strese sokamam
Merve-Ates27 Sila66 marketten değildi ihracatını yapan bir tanışımız getirdi daha öncede eşim ve ailesi yiyorlardı ben ilk defa yedim
Merve-Ates27 usenmedimyaptimbirvelet şimdilik bir sorun yok çok şükür oynuyor bebeğim hissettim bir kaç kez :-))