Aselsmoms Prenses34_annesi kız valla bende derin bi ohh çekiyorum hep keşke yarın pazartesi olsaydı ya 🤣🤣
Prenses34_annesi Aselsmoms yani hemen hemen 32 yıl bitirip 33 e girmiş oluyorsun aslında 🥰 bizde 31 ama bu 32 oluyormuş e nabız da vs öyle yazıyor 32 diye birde bir hafta önden gidiyor tombul kızım 😂
Aselsmoms Prenses34_annesi oyy tombulum maşaAllah 😆🧿😍 az kaldı gelmelerine 32-33 derken 9 ay bitti nasıl geçti anlamadım 🥺 heralde kızımın peşinde koşmaktan anlayamadım 🤣
Prenses34_annesi Aselsmoms her zaman derim çocuğu olana vakit su gibi geçiyor anlamıyor insan çocuktu ev işiydi derken zaman gidiyo ben napıyon ev temizle yemek yap bitti geçmez ki zaman aynen tombul köfte seninki neydi kız bak yine unuttum😂😂
Aselsmoms Prenses34_annesi bide oğlumuz olacak canım inşaAllah 😍 kız valla evde temizlik yemek çamaşırlar kızın peşinde koştur sanki hamileliğe yarısından başladım da hemen bitti gibi geldi Allah’tan 4 yaşında da zorluğu olmuyor ara sıra inadı olsa da bizim kızçenin 🤣
Prenses34_annesi Aselsmoms hainler vermem kızımı 😂 tombul oğluna ahhah çocukların haberi yok birda neler diyom tövbe😂😂
almilakusunannesi Prenses34_annesi 12 Aralık sabah 06:30’da hastaneye yatışımız olacak🥹 aşırı heyecanlıyım ve nedense durup durup ağlıyorum. Bu hamilelik beni çok duygusal bir insan yaptıı