Neredeyse 4 ay olucak doğum yapalı ama geç de olsa yazmak istedim 🥰
O kadar çok doğum hikayesi okudum ki hamileliğim boyunca şimdi bende yazıyorum çok şükür 😝
Neyse kızlar 38. Haftamda çatı muaynesinde çatımın dar olduğunu söylemişti doktorum zaten ama doğum anına kadar beklemeye karar vermiştik çünkü normal doğum istiyordum doktorumda olabilceğini söylemişti herneyse 38.haftada nişan gelmişti zaten ben bekleyişe geçmiştim ama yoook 40. Haftaya kadar nst de çıkan düzenli sancılarla devam etmiştik 40+1 de kontrolüm vardı doktorum sancıların çok güzel olduğunu söyledi ve muaynede açılma olmadığını rağım ağzının yumuşadığını söyledi ayrıca uyardığını söyledi herneyse çıktık hastahaneden kahvaltı vs yaptık hafif sancım başladı belden vuran nerden bilebilirdim ki son yemeğimmiş 🤭 12 de başladı sancılarım gece iyide sıklaşmıştı o gün evi temizledik sıcak suya giriyordum bol bol tüm herşeyi hazırladım gece 1 gibi yürüyüş vs yaptık yürüyüş epey iyi gelmişti gece 4 gibi 5 dakikada bir sancı görüyordum artık yinede bi şekilde sabahı ettim ve 9 da doktorumuzu aradım gel dedi hemen hastahaneye gittik nst çekildim evet sancılarım vardı düzenliydi doğumun başladığını söylediler doktorum muayne ettiğinde 4 cm açılmamın olduğunu yatışımın yapılması gerektiğini söyledi herneyse hastahane ile ev arası da çok yakın eşyalarımızı almamıştık eve gittik eşyalarımızı aldık o süreçte bir kez daha duşa girmek istedim girdim ve hastahaneye gittik yatışımız yapıldı ebe geldi muayne etti bebeğin başının kanala yerleştiğini söyledi nst falan takılıyor arada geliyolar gidiyorlar herneyse artık akşamüzeri 4 bucuk oldu ebe tekrar geldi muayne etti ağrıdan çişimi yapmışım 🤣 suyum geldi sandık suni sanci veremediklerini bebegin kalp atisinin ara ara dustugunu suni sancinin iyi gelmicegini soyledi su sirada 2 dakikada bir falan sanci goruyorum tabi ardindan doktorum geldi ve odada suyumu patlatti ardindan esimi cagirdi 4.5 cmde kaldigini bebegin basinin kanalda kaldigini sabaha kadar da bekleyebiliriz ama garantiniz yok sezeryana alabilirim dedigini hatirliyorum ardindan esim alin o zaman sezeryana dedi bebegin basinin kanalsa sikistigini duyunca ve ben kendimi 3 dakikada sezeryanda buldum 😅 spinal vurulduktan sonrasi o kadar rahatti ki tum sancim gecmisti resmen vee 16.08.2022 saat 17.00 bebegim dunyaya geldi 🥹 hic aglamamisti o kadar korktum ki basinda kanama alani olusmus cok skur ciddi birsey degilmis hepsi gecti bebegime kavustum her ne kadar zor da olsa surec bebegimi gorunce hepsini unuttum canim oglum Kerem simdi karsimda uyuyor ❤️ her dogum kendine ozgudur bizimde hikayemiz bu hepiniz saglikla yavrulariniza kavusun insallah ❤️