Kızlar tam 36+1 haftalık hamileyim serklajlıyım. Gebeliğimin en başından beri doktorum fiziken normal doğum için çok uygunsun son haftalarda bebeğin gelişimine göre sezeryan yada normal diye karar veririz dedi. Benim ilk haftadan itibaren crp(kandaki enfeksiyon) hiç ama hiç düşmedi hep 20 30 larda seyretti. Her ay antibiyotik kullanarak geldim şuan bile 25 lerde. Enfeksiyon üreten bir vücudum var çocukluğumdan beri var zaten 14. Haftada erken doğum oldu bu enfeksiyondan dolayı 100 üzerinde seyretti. Şimdiye kadar doktorum 37. Haftadan dikişleri alıcam dedi. Bekledik 33. Haftada sezeryan günü verdi hiç riske atmayalım bebek oksijensiz kalabilir omzu çıkabilir bilmem ne. Zaten bana gereksiz serklaj yapıldığını düşünüyorum orası ayrı konu. Ben 35. Haftada hocam ben normal doğum olursa normal istiyorum dedim ki bebeğim 2500 kg çok iri de değil normal doğum için. Neyse dün nst için gittik emin misin normal doğum istediğinden dedi evet benim gönlüm normalden yana ama riske de atmak istemem zorlayıp siz daha iyi bilirsiniz dedim alttan muayane etti kendimi kastım birde dikişten dolayı korktuğum için fazla tepki verdim gibi bana sen daha 2 parmağa dayanamıyorsam normal doğum yapamazsin dedi 22 Aralık olan sezeryan günümü 15 aralığa yani 37+0 haftaya çekti. Kızlar bu durum çok saçma değil mi? Madem sezeryan olucam bebekte bir sıkıntı yok neden 37. Hafta dün geceden beri neden erken alıyorsunuz demedim o an diye pişmanım bebeğim zaten çok iri değil 38 . Hafta sezeryan olucaktım nst kağıdına baktı herşey güzel normal 37. Hafta eşyanızla gelin bebeği alıcam dedi??? Sizce bir sıkıntı varda bilerek mi söylemedi acaba diyorum olabilir mi belki stres yapmayalım diye?