Hadii Kızlar dün geceden beri portakal suyu diyip ölüyorum resmen Allahtan tam mevsiyimi . 12 haftalık gebeyim sizin portakal aşeripte cinsiyetiniz nw oldu merak ediyorum🥰
Seherselim Hadii bende portakal suyu aşerdim canım cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama cinsiyetimiz erkek oğlum olacak😊
Eylmaz Hadii hala daha portakal ve mandalina yiyorum deli gibi cinsiyetimiz erkek bu arada hamile kaldığımı bilmediğim zamanda canım portakal suyu istiyordu 😂
Tugbakose-24 Bn portakalın kendısını cok yıyordum ılk hamılelgımde erkek oldu. Smdı yıne ıstyrm ama bu sefer kıza benzettı dktr
Gamzecem Hadii hayır haftaya cuma gidicem belli olur mu bilmiyorum :) içime kız doguyor hiç kusmadim yüzüm ilk haftalar sivilcelendi tatlı hiç yemedim vs ama tadı bunlara bağlı olmuyor yinede
Hadii misirveannesi hadiii🙈 benim bir oğluşum var kızım olsun istiyorum hayırlısı herşeyden önce tabii 🤲🏻 tebrik ederim bu arada hayırlısı ile kucağınıza alın
Simsekaaysegul Haftaya kadar deli gibi ekşi yiyordum turşular zeytinler portakallar ama şimdi tatlıdan geri duramıyorum 😀 cinsiyetimiz erkek