Nilgunaksudizdar 25+4 olduk yalnız 2-3 gündür hareketleri çok azaldı normalde çok güzel her şeye tepki veriyordu bir kaç gündür çok nadir bu durumu yaşayan var mı ?
Harika178 Nilgunaksudizdar canım merhaba, benimde geçen hafta öyleydi bazen sadece akşamları hissedebiliyordum cok normalmiş şimdi 26+5 olduk ♥️ Şimdi gündüz de akşamda rahatlıkla hissedebiliyorum
Mucizem1207 Nilgunaksudizdar bende 26 oldum 25 haftada bende öyleydim hiç hissetmiyordum nerdeyse gerçi hala öyle arada damar atar gibi atıyor aşağı kısımda o kadar önce ki gibi güçlü hissetmiyorum panikte olmak istemiyorum
Elifgms Nilgunaksudizdar bende 24+6 günlüğüm bendede üç dört gündür öyle doktora sordum oda şekerli ye yan yat dedi yaptım çok az hissettim gibi bende tedirgin oldum sabah iki kere tekmeledi normaldir diye düşünüyorum
Nilgunaksudizdar Harika178 Ya çok güzel hep hareket ederdi 2-3 gündür sadece gece bir iki kere gezdiğini hissediyorum başka yok panikte yapmak istemedim belki normaldir diye teşekkür ederim canım 😇🙏
Nilgunaksudizdar Mucizem1207 hay Allah ya neden böyle oluyor pazartesi randevum var sabredeyim diyorum en kötü bir acile mi gitsek ilgilenmezler ki olabilir der gönderir devlette
Nilgunaksudizdar Nhlhmz11 benimde öyleydi işte 2-3 gündür değil onu soruyorum başkalarıda yaşadı mı diye
1Busenur1 Kızlar bende 25+5 im mideniz ağrıyor mu bebek yukarı çıktığı için ağrı yapabiliyormuş benim çok ağrım oluyor sizde nasıl