Zuzuu86 adenimm_ ilk 4 ay 6 kilo aldım birden hızlı aldım uzun aradan sonra hamıle kalınca sanırım 54 le hamıle kaldım su an 32. Haftamdayım 67 kiloyum..
beyzzsenturkk adenimm_ 33. haftada 15 kilo almışım kendime sonrasında verebilmek icin 5 kilo daha izin veriyorum 😂
esradgn123 adenimm_ Hamileyken sekiz kilo aldım doğum yaptım bir ay sonra tartıldım 13 kilo vermiştim Bebişim iki aylık olacak sanırım yine kilo verdim
gizemakay 62 kiloyla hamile kaldım şu an 78 kiloyum 35 haftalıgız 😅 ilk zamanlar mide bulantımdan bişey yiyemiyordum karnımı meyveyle doyuruyordum, meyve de de şeker oranı yüksek oldugundan ilk 4 ay cok kilo aldım
Seda0103 Ayıma kadar 4 kilo aldım. Sonrasında kilo almam hızlandı. Şuan 35+2 haftalığız toplamda 10 kilo aldım. Büyük ihtimal doğana kadar bi 3-5 kilo daha alırım diye düşünüyorum.
pheobebuffay adenimm_ 28 haftalığım 55 buçukla hamile kaldım şu an 61 buçuk 62 arası gidip geliyorum. Doktorum dikkat et demişti bundan sonra en fazla 5 6 kilo alabilirsin diye ben de yaklaşık 20 gündür tartıma göre hiç kilo almadım aynı devam ediyorum ama bebeğim ne durumda bilmiyorum tabi
Glsrnergl adenimm_ 59 ile hamile kaldim ilk 5 ay almadim aksine kilo vermstm simdi 32.hafta da 80 kiloyum🥴
Edolili adenimm_ İlk hamileliğimde 49 la hamile kaldım 80 doğurdum. Bu minnoşta ne kadar alırım bilmiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ve edeceğim çok kilo almamaya çalışıcam 🤦🏻♀️