Anonim11 Kızlar sol tarafıma yatarken kolum yastığın altında oluyor hep sağımda problem olmuyor ama yatarken mecbur kolum yastık altında oluyor kaldıramıyorum ağrıdan nasıl geçer
Hallerimvarbenim Anonim11 Ben 7. Ayın içindeyim şuan sağa da yatıyorum solada sırt üzeri de yatıyorum hatta reflüden dolayı oturur vaziyette uyuyorum genelde bir sıkıntı olmadı oğluşumla ilgili doğurur doğurmaz da yüz üstü yatıcam inşallah 😅
Night Anonim11 Ben hiç dikkat etmedim o sağ sol muhabbetine. Eskiden sanki öyle bişey mi varmış 😄 canım nasıl istiyorsa öyle yattım yüz üstü ve sırt üstü hariç. Hiçte bir şey olmadı valla doktora da sordum zaten öyle sağ sol hiç bir şey demedi
B-ebek Kaç haftalık hamilesin ilk zamamlar sola yatmasanda olur canım, 6 ay ve sonrası için sol taraf uygun
Anonim11 B-ebek 5 aylık oldum ama doktor sırt üstü yüz üstü yatma dedi ama kolum çok fena kaldıramıyorum yani
B-ebek Canım ne yapman konusunda bir fikrim yok ama ben 7 aylık hamileyim özelde takipliyim doktorum illa sola yatman gerekiyor demedi. Çok zorlama kendini bu konuda sırt üstü yatmamak mantıklı ama sağ taraftan bir sıkıntı olmaz