_gmzenur_ Esmer_ normal muayene ücretini veriyorsun canım 300 tl detaylıya almıyordu ekstra ücret 3 ay öncesinde ama şimdi değişmiş midir bilmiyorum 🤷🏼♀️ Ama Nurettin hoca kendi baksa bile illa Tıp Fakültesindeki Orkun hocaya da göstermeni tavsiye ediyor.
Esmer_ _gmzenur_ orkun hoca bize baktı canım biz sadece cinsiyeti için burayı önerdiler orkun hocada göremedi cinsiyetini malesef 😑
_gmzenur_ Esmer_ Valla bizim cinsiyetimizi de burda göremediler memlekete tatile gittiğimizde öğrenmiştim kuzum
_gmzenur_ Esmer_ Bak izmir yolundaki sevgi de Sebahattin hoca var ona da gidebilirsin cinsiyet içinse detaylı anlatıyor herşeyi Nurettin hoca o kadar detaylı anlatmıyor sen söylersen söylüyor.
_gmzenur_ Esmer_ Nurettin hoca söylersen veriyor ama Sebahattin hoca renkli de gösteriyor hemde hem renkli hem siyah beyaz A4 kağıdında veriyor.
_gmzenur_ Esmer_ Ben ilk Nurettin hocaya gidiyordum sonra Sebahattin hocaya gitmeye başladım onun sohbetinden bakmasından falan daha çok memnun kaldım tabi bu memnuniyet göreceli canım belki sen memnun kalmayacaksın 🤷🏼♀️