Melikeismail Arkadaşlar hastane çantası hazırlarken neler koydunuz? listelermisiniz ? bu konuda yardım lütfen ☺️🙏🏻
deletedmom321 Arama yerinde hastane çantası yazarsanız daha önce açılmış konularda bir sürü öneri bulabilirsiniz. Kendinize uygun olanı seçip hazırlarsınız. Bakmanızı öneririm :) ben öyle yaptım Melikeismail Gokcem Gizemsongul
Gokcem kendiniz için 💐 emzirme sütyeni, depent lohusa kilodu ben 6 adet koydum, normal şuan giydiğim hamile külotları (lcw), sabahlıklı 2 adet gecelik ve pijama takımı, çorap, terlik, tarak 💐 2 adet hastane çıkışı seti, bebek bezi 10 adet, ıslak mendil, lanisoh göğüs kremi, göğüs Kalkanı, yedek tulum, çorap, eldiven, battaniye, mustela pişik kremi, puse
Gokcem HASTANE CANTASİ Benim icin, - [x] 1 sabahlik-gecelik takimi - [x] 1 pijama takimi - [x] 1 polar sabahlik - [x] Emzirme atletleri - [x] Emzirme sudyeni - [x] Depend - [x] buyuk beden kulot - [x] Sicak tutan coraplar ve patik corap - [x] 1 cift havlu terlik - [x] 1 cift flip flop - [x] 1 vucut-1 bas havlusu - [x] Sut saklama torbasi - [x] Kirli camasir torbasi - [ ] rimel - [ ] Seyahat ve bakim kiti (dis macunu&fircasi,deorolon,tirnak makasi,cimbiz, tarak) - [x] Dogum sonrasi icin korse - [x] Hastaneden cikarken giymek icin kiyafet - [ ] telefon sarji/kulaklik/powerbank&sarji - [ ] cuzdan - [x] ayna - [ ] Gogus kremi - [x] Gogus pedi&kalkani - [x] Gunluk ped - [x] Uyku goz bandi - [x] Antiseptik el jeli Bebek icin, - [x] 2 tane hastane cikisi - [x] Ekstra 2 onden iliklenen tum vucut tulum - [x] Kalin ve ince battaniye&kilifli yastik - [x] 10 tane bebek bezi - [x] Alt acma pedi - [x] Eldiven ve corap - [x] Bebek mendilleri - [x] Pisik kremi&bebe yagi - [x] İslak mendil - [x] 2 tane yelek - [x] 1 sicak tutan patik - [x] Portbebe - [x] Baslikli havlu - [ ] Kapi susu
Sumeyyye Biraz abartmış olabilirim ama garantici olduğum için attım herşeyi için🤦🏼♀️😂 KENDİM İÇİN 1 gecelik kısa kollu 1 pijama saten (fotoğraf için) 1 penye pijama kısa kollu 1 penye sabahlık 1 polar pijama 2 saten sabahlık (fotoğraf için) Terlik 2 emzirme südyeni 2 polar çorap 9 Lohusa pedi Bi kaç tane göğüs pedi Süt sağma makinesi Süt saklama poşeti ve kabı - [ ] Şampuan - [ ] Jilet - [ ] Çöp poşeti - [ ] Makyaj - [ ] Eşim için kıyafet fotoğraf için - [ ] Saç düzleştirici - [ ] Çöp Poşet BEBEK İÇİN 10 lu hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı 2 polar battaniye 1 penye battaniye 1 ince örgü battaniye Muslin örtü İsimli tulum şapka eldiven 3 yelek 3 tulum 5 uzun kollu zıbın ve patikli alt 4 şapka 4 eldiven çorap Çokça ağız mendili Askılık Takı yastığı 27 tane bez Islak mendil Alt açma örtüsü Pamuk Biberon Emzik Emzik kutusu Hediyelikler