Nazlimom prenseslerimmmmm 32 de hazırlamaya başlamıştım temizle yıka ütüle anca bitiyor çantanın ağzı açıktı belli şeyleri koymuştum doğuma gitmeden 1 hafta kalada kapattim çantayı herşeyi hazırlamıştım😅
Eldgrn prenseslerimmmmm dün tamamen hazır hale getirdim bir emzik Müslim örtü koyucam utuleyip o kadar 29+2 yiz kızçemle herşeye hazırlıklı olmak gerek kenarda dursun bulunsun
aysegulcemal66 prenseslerimmmmm ben 33. Haftada hazırlamıştım iyi ki de hazırlamışim 3 hafta sonra dogum yaptim
prenseslerimmmmm Eldgrn bende kiz bekliyorum ikinci kızım geliyor 😊 biz 25 haftalığız ewet herseye hazırlıklı olmak lazım ben daha bisey hazirlamadim
prensprensesannesi__ prenseslerimmmmm 33 haftalık hazırladım herkes erken dedi ama bence değil ne olacağı beli degil rahat kafayla hazırlamak daha mantıklı
prenseslerimmmmm gkcnn Hadi ya bnde ilk kızımda 38 haftada acilmam nedeniyle doğum yapmıştım normal dogum
prenseslerimmmmm gkcnn Hadi ya bnde ilk kızımda 38 haftada acilmam nedeniyle doğum yapmıştım normal dogum
Sumeyye_topal prenseslerimmmmm 1adet lahusa takımı 1 adet esofman takımı 1 adet kalın pijama takımı 1 adet de normal pijama takımı koydum iç çamasır terlik çorap patik depend ıslak mendil baş örtü ve makyaj malzememi ekledim :)
prenseslerimmmmm lionmom aa siz erken başlamışsınız biraz bende 25 haftalikim. Kiz mi bekliyorsunuz erkek mi 😁 evet hevesten cnim
A_syma prenseslerimmmmm Ilk dogumumdada erken hazirladim kafam rahat etti. 42de dogum yapsamda 😂 Bu 2. Dogum belki cok durmaz diye gene erken hazirladim.