Binnur-cam Lionmother evet dogru histereskopi oldum bilemiyorumki histereskopi sonrasi ne kadar hizli hamile kalirsan okadar iyi demisti tekrardan perde olabiliyomus çünkü ben 2 ay kalamadım 3. Ay kaldim hamile onunlami alakali acaba bilemiyorum ..
Binnur-cam Mementovivere banada onu verdi 2 gün 12 saatte bir kullan sadece baska kullanma dedi .. Vajinadan fitili zor yapiyodum eşimden yardim aliyodum makattan nasil yapacaz bakalim 🤔 Allah yardimcimiz olsunn 🤲
Nuraysss Binnur-cam 18. Haftada serklajli halimle benimde hunilesmem oldu bayagu bi ilac basladik cok sukur duzeldi. su an 30. Haftaya girdik. Her seyiniz doktor kontrolundeymis ne guzel skintisiz atlatirsin kalan zamani insallah canim
Binnur-cam Nuraysss Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin banada 30 haftalari gormek nasip etsin insallah 🤲🤲 cok tesekkur ederimm morel oldun bana 🌸
Zerenella Simya serklaj olan herkese ev istirahati veriyorlar mı ben de 12 haftada olacağım çalışıyorum çünkü
Binnur-cam Zerenella valla canim herkese kesin verilip verilmediğinden emin degilim ama ne kadar dikkat edip ayakta kalmazsan okadar iyi.
Simya Zerenella veriyorlar biraz da doktorunla ilgili bende çalışıyorm şu an 1 aylık heyetim var ama ilerleyen aylarıds raporla geçiricem