Busraerkr Selam kızlar bizim birkaç haftaya detaylı ultrasonumuz var ancak araştırmalarıma göre baya pahalı bir işlem bizim de şuan maddi durumumuz pek iyi değil batman ya da Diyarbakır devlet hastaneleri ayrıntılı ultrason yapıyor mu bir bilginiz var mı
Zarefet Busraerkr Diyarbakır devlet detaylı ultrason yapıyor poliklinikte randevu alın oradaki doktorlar yönlendiriyor
Merveozdemir Busraerkr ben özgür hoca ya gitmiştim kendi muayene yeri var doğumları da batı hastanesinde yapıyor. Yaklaşımı olsun bilgisi olsun ben çok memnun kalmıştım 400 lira verdim ama şuan zam geldi mi fiyat nedir hiçbir bilgim yok 22 haftada gittim şuan 37. Haftamdayim
eftelya721 Ben geçen hafta girdim ama doktor sevk ettiği için suyum fazlaydı diye bakmak istediler ama pek randevu bulunmuyor acilleri hep alıyorlar önden batman araştırma da
Busraerkr Zarefet ben 19+2 yim 9 ocağa devlete randevu aldım 9 ocağa kadar Allah kısmet ederse 21 haftalık falan oluyorum ben ilçede oturduğum için Diyarbakır’a annemlere gidicem annemlerin evi de hastaneye çok uzak özel araçları da yok eğer gittiğim günden başka bir güne randevu verirlerse çok zorlanirim
Busraerkr Zarefet pazartesi oluyor bir dahaki hafta pazara kadar kalacağım aynı hafta içinde verir mi
Mamimamimami Merveozdemir merhaba özgür hocaya detaylı ultrasyon için mi gittiniz nasıl rabdevu aldınız acaba fiyatı 400 mu çok uygunmuş her yer 800-900 diyor bide kaç dakka sürmüştü