Zynpppa Haftamdayım acildeki doktor augmentın verdi ama kullanmıyorum doktorum da düzelme varsa kullanmayın dedi ama öksürükten boğuluyorum bebeğe zararı olur diye kullanmak istemedim evde kendim doğal şeyler yapmaya çalışıyorum ama böyle de geçmeyecek gibi, önerebileceğiniz çözüm var mı?
A_syma Zynpppa Elmanin kabugunu soyup ,kabuklari kaynatin. Suyunu icin. Nane limon yapabilirsiniz. Pekmeze limon sıkıp icebilirsiniz. Yag pekmez karabiber karisimi yapip ocakta sicak sicak icebilirisniz. Enfeksiyonunuz yuksekse bence ilacida kullanin.
Nimetkayseri1438 Zynpppa agumentin hamileyken ve emzirirken veriliyor. Birde enfeksiyon varsa kullanın çünkü antibiyotik daha çok enfeksiyon zarar verir bebeğe . Öksürük içinde pekmez tereyağ karıştırıp için bal zencefil olabilir . Ilık içecekler tüketin ama 1 bardak olsun fazlası zarar ıhlamur nanelimon elma ile biraz kabuk tarçın atıp onu da kaynatıp içebilirsiniz
Sellcan Zynpppa gecmis olsun. Öksürük için ayva kaynatip ucin ben çok faydasini gordum balda ekleyebilirsiniz.