Taricat Kızlar 36+4′um erken doğum riskim vardı zaten , sancım var bugün ishal oldum dün gece de . Acaba doğum belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum , bir de bu haftada doğum olsa kuveze falan girer mi ki ?
Edau9 Taricat Canım merhaba yine ben geçen günlerde bende ishal oldum panikledim doktoruma sordum ishal tek başına doğum belirtisi olamaz korkma dedi.Ama sancın da varmış bir doktoruna danış sende istersen.Hafta küvez olarakta doktorum bana 37den önce doğarsa önlem amaçlı alıyor bazı yeni doğan yoğun bakım uzmanları ama 37.girdikten sonra sıkıntı yok dedi😍Ama Burda çok okudum 34 de doğup hiç küveze girmeyen de var 40da doğup küveze girende.bebeğin solunumuna bağlı sanırım 😌
gokce66 Taricat bizde de gelişim geriliği olmuş 37 nci haftada alabiliriz bebeği dedi doktor ☹️ bende burda bekleyeyim
Deletedmom_30 Taricat ben 2. Bebemi 36+4 de doğurdum aslında son adet tarihine gore 37 haftalıktim ama dogum raporunda 36+4 yazıyor cok şükür kuveze girmedi yani erken sayilmaz sadece dogumdan sonra yanima getirmeden solunum vermisler o kadar yani bu kuveze girme olayi biraz bebegin sagligiyla alakalı 40. Hafta da da kuveze giren var
Taricat Edau9 anladım canım çok sağol 🤲🏻 şimdilik sancım durdu bakalım hayirlisi … Bir çocuk doğurana kadar dokuz doğurduk masaAllah 😂😂
Edau9 Taricat bende bugün kontrole gittim sancı çıkmadı yine şaka gibi 😅😅3 kilo olmuş çok şükür ☺️☺️❤️
Muhammedinannesi2424 35 hafta 2 kilo ve 36 hafta 2.250 gram doğdu çocuklarım küvöze girmedi. 36+2 haftaligim 2600 minnosum doktorum dogarsa sıkıntı olmaz gelişimi kilosu cok iyi dedi. Bebegin gelişimi önemli haftasindan ziyade
gokce66 Muhammedinannesi2424 bnm doktorum da bunu anlattı bugün 2 kilo bebeği annesiyle eve gönderdiğimde oldu 3700 kg bebeği kuvezde beklettiğimde oldu dedi
Taricat Deletedmom_30 haklısınız 🙏🏻 çok sağolun bilgilendirdiginiz için Allah bağışlasın evlatlarinizi 🤲🏻