Mervekara5 Kızlar 63 kiloyla hamile kaldım 66,5 olmuşum 26. Haftamda nasıl hem sağlıklı hem kilo almadan besleniyorsunuz şekeri kes diyor doktorum ama çikolata yemeden duramıyorum 😅😅
sedamom00 Mervekara5 inanır mısınız bnde herşeyden yiyorum kendimi kısıtlamıyorum tatlı ekşi herseyden maaşallah sıfır kilo almışım 55 ile hamile kaldım aynıyım 18 +5 haftalığım 🤪
Tintinsu Mervekara5 27 haftalığım 8 kg almışım. Ne kadar güzel çok az kilo almışsınız. Ben hergün yürüyüş yapmama ve aşırı yemek yemememe Rağmen aldım. Ama az az çikolata falan yiyorum meyve vs. yiyorum canım istiyor. Keşke onları da yemesem
Mervekara5 Tintinsu meyve kilo aldırmaz sanmıyorum ya diyetlerimdede çok tüketirdim, ama çikolata kola içiyorum bazen hatta bazen geçiyor 1 bardak birde onları kessem hiç almam birde sabahları kaymakla reçel yiyorum onlar aldırdı hep 😄😄
Tintinsu Mervekara5 valla meyvenin şekeri bana yarıyor maalesef diyetteysen tüketiliyor ama ölçülü olarak. Ben biraz porsiyonu fazla tutuyorum heralde bi de bünye müsait olunca ☹️
Kubrabsyg45 Mervekara5 günlerimiz aynı. 26+5 bende toplam 4.5 kilo almışım doktorum fazla diyor 🙄 ama ben çok yiyorum hamur işi tatlı vs ckk şükür şeker vs yok bide olsa dayanamazdim herhalde
Mervekara5 Kubrabsyg45 benim doktorumda kiloya biraz karşı 😁 ama fazla değil bence asla 4,5 hatta az bile sayılır
Mervekara5 Kubrabsyg45 ben hamur işi pek tüketmiyorum ama makarna pilav yiyorum hafta da 2 kez genelde protein ağırlıklı besleniyorum akşamları doktorum salatayı bol tüketmemi söyledi
Summerwine Mervekara5 kiz sen çok almamissin ki.Ben 25+6 yım 14 kg aldım bu hafta diyetisyene basladim
Summerwine Mervekara5 yok canım 75lik yaptırdım bu pazartesi şeker yok.102.5 kgla hamile kaldım tiroitte yavaşlamış biraz o yüzden hızlı kilo aldım tosun gibi oldum😁