Rabia4669 Petito35 devlet canım ama eşim orada çalışıyor doktor yakın davranıyor tahmin bile yapmadı çok erken dedi🤷🏼♀️ Değişebilir diye belki kesin konuşmak istemedi
Songulars13 Mustafayigitvebeytugannesi bende öyle düşünüyorum 16 haftalık oldum devlete gidiyorum şuana kadar tahmin bile yapmadı 😔
Mustafayigitvebeytugannesi Songulars13 benim bebek resmen güzelce yatmış şekilde duruyor 15 haftalık gittiğimde soruyorum cinsiyet göstermiyor diyor ama normal duruyo anlamadım nasıl göstermiyor nerdeyse ben diyecektim doktora cinsiyetini bebeğimin 😂😂
Songulars13 Mustafayigitvebeytugannesi 3seferdir ben soruyorum cinsiyetini bebeğimin gösterirse söylerim diyor inceliyor inceliyor arkası dönük çikolata ye bir sonraki gelişinde diyor halbuki yemiştim 😂eşimde ısrar ediyor yarın özel bir hastaneye gidelim diye
Mustafayigitvebeytugannesi Songulars13 kız ben özele gidiyorum da ne oluyor aynı şey 😂 gerçi doktordan doktora değişiyor. Diğer iki oğlumda böyle yapmamisti doktor hemen söylemişti bunda söylemek istemiyor.