zehraKr Edafmo geçen el acmasi börek yapayım dedim bir tepsi börek + 4 beze hamur parça parça eşimden gizli gizli atana kadar öldüm 😅🤣Allahtan o uyurken yapmıştım en fazla bukadar kötü olabilirdi
Mustafayigitvebeytugannesi zty0206 ben hamur türü seyler yapmaya ikinci oğlum doğduktan sonra tövbe etmiştim 1 yıl oldu daha yapmam 😂😂
Meloo14- Mercimek çorbası ve kızartma türü (patates,patlıcan,kabak,soğan halkasi) yoğurt sos tamamdırr🤭
peraVeannesi Mercimek çorbası Köfte Bulgur pilavı Yoğurtlu patlican közleme Dün de mognolia yapmıştım akşam yeter 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Tuccceee iki gündür aklımda köfte var ama çocuklar yüzünden yapamıyorum dün dışarda yedik bugünde makarnayla kandırcam kocamı napim heralde üçüncüyü doğurunca yemek yapmayı unuturum 😂😂😂
Tuccceee Mustafayigitvebeytugannesi bende bayılırım hamur işine yani her gğn olsa bıkmam her şeklini yerim ama bana da hamur yoğurmak eziyet resmen açmak hele…
zty0206 Mustafayigitvebeytugannesi 🤣🤣🤣🤣 kız ben yaparım ama gözleme yapmaya daha doğrusu şöyle diyin açılan bir hamur işi yapmam 🤣😀
Mustafayigitvebeytugannesi Tuccceee ben hamur yoğurmayi açmayı severim sorun o değil sorun 5 yaşındaki oğlum ve 1 yaşındaki oğlum üstelik karnimdaki çocuk 😂😂
Aaaysee Tuccceee dünden sebzeli bulgur var yanına da patlıcan,patates,biber karışık kızartma üzerine sarımsaklı yoğurtlu sos yeter 🥴
Mustafayigitvebeytugannesi zty0206 bacim sen yap benim bu saatten sonra hazıra kaldı işim 😂😂😂 annem kaynanam yapacak gonderecekki yiyim 😂😂