Mine_01 Kızlar ikisinin arasında ne fark var? Sizce hangisi daha iyi ? Doğumuma 5 gün kaldı sezeryan olacağım . Epidural mi iyi Spinal mi? Önerilerinizi bekliyorum😊
Tiiffany Mine_01 epidural bilmem ama ilki genel diğeri spinal oldum.İkiside cok iyi geçti. Sadece spinal vucudumu çok şişirdi balon gibi olmustum. O yüzden bu 3.gebeliğimi genel yapıcam
Flyderndkk Mine_01 spinalde ilacı verip uyuşturuyorlar o kadar. Epiduralde belinde takılı bir şey kalıyor. Ağrı kesici vs lazım olduğunda ordan yapıyorlar. Epidural çokta gerekli değil bence ya. Ağrı kesiciyi damardan da kalçadan da yaparlar nasılsa
Nurdeman Emin olamamakla birlikte spinal tek seferlik bel altını uyuşturan bir anestezi, epudral ise süreç boyunca belinize takılmış olan bir şey, gerektiği kadar oradan uyuşturucu ve ağrı kesici ilaçlar veriliyor
Burcuuuuu Tiiffany bende aslında genel olmak istiyorum ilkinde zor uyandım ama eşim diyor spinal ol elimizde olan bişey değil ki
Tiiffany Burcuuuuu Yani şöyle diyim. Bir cok kez post açtım bunla ilgili ve gordugum kadari ile spinal olanlarda bel bacak eklem agrısı vs cok oluyor. Bende olmadı ama şiddetli bas agrısını yaşayanlar da var. Ben inanılmaz şiştim öyle böyle değil ayagıma giyicek ayakkabı yoktu. Bacak agrısı cok oldu sonrasında kıkırdak zedelenmesi cıktı. Neyse sonra düzeldi aylar sonra. Hatta happy kids gordum gecen bayan daha yeni spinal olmus damar tıkanıklıgı olmus bacagında. Süreci nasıl ilerler bilmiyorum ama gecicide olsa bu tür sıkıntısı olan bayanlar cogunlukta. Dediginiz gibi bazen bazı kişilere narkoz yaramıyor.genel anestezide ben daha ameliyathaneden cıkarken ayılmıstım. Valla uzunda sürse bu sefer genel olucam o şişliği çekmek istemiyorum
Tugbakose-24 Spınal bel altı uyuşturuyor sezeryanda Ama epıdural uyusturmuyır ve onu normal dogumda takıyorlar agrın oldukca ordan ılac gonderıyolar . Bn boyle bılıyrm. Epıdural uyusturmadıgı ıcın cankı canlı amelıyat etcek hallerı yk😂 spınal oldm bn cok guzldı amelıyatm yıne spınal olacagm