qwerty2 Papiiii çok garip geldi söylenişi. Öz Türkçe isimlerden Almila ve Aybüke hoşuma gidiyor fikir olur belki 🥰
Papiiii qwerty2 Alangoya Almilanin acilisi)ıİlk dusumdugumuz isim Almilaydi vazgevtik ))Tomrisle Asenadada git geldeyix
Tiiffany Papiiii ay hepsi bi tuhaf geldi 😂 tamam ayse fatma mavi lina miya zırt vırt gına geldi ama bunlarda nebileyim :) yinede sizin bilceginiz iş tabi
Papiiii Tiiffany Tomriss Turk kadin hukumdarinin ismii😂Ve bir cok kisi kizina koyuyor Asenada var ondada gitgeldeyiz bakcaz aetik
cahillesohbetikestim Tomris bence 🥰 Evet Asena da çok güzel ve asil bir isim ama Tomris daha güçlü geliyor kulağa 🥰🤌
cahillesohbetikestim Papiiii biliyorum canım çok severim Asena ismini kızım olsaydı. Tomris, Umay, Almila, Asena,Gökçen isimlerini düşünüyordum ama ikinci oğluma hamileyim 🤣
DefCan01 Tiiffany Allah canını almasın kahkaha attım. İsim Tomris, anne adayımız birleşik yazinca Tomrisdede olmuş 😂😂
Tbsra95 Papiiii hayatım cocuk senin cocugun ne istiyorsan onu koy istersen Hatta abu zittin kılı bacak koy :) cunkü ne koyarsan koy eleştireceklet onun için içinden geleni yap
550637 Papiiii hevesinizi kırmak asla istemem siz begenmissiniz sonuçta. Alışkın olmadığımız bir isim olduğundan da olabilir ama kulağa biraz tuhaf geliyor 😕 ilerleyen yaşında sorun yaşar mı ondan da emin olamadım yine de siz beğendiyseniz ve eşiniz ile hemfikirseniz koyun tabiki 😇Benim düşünceme göre Tomris daha güzel söylemeden de geçmek istemedim ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah 🤲🏻🌹
Yeniden-burda2 Papiiii bence Tomris sonra asena. Diğeri de güzel ama belki kızınız çok konuşlan böyle bit bit herşeyi bilen kız çocukları oluyor ya ismini söylemek istiyecek söyleyemezse nolcak 🤔 benim de aklıma öyle geldi. Bide hep şey gelir aklıma müşteri temsilcisiyle konulurken adın zorsa bi türlü anlaşamıyorsunuz ya hep onun sıkıntısını yaşadım 😁😁 hayırlı evlat olsun İnşAllah 💐