Seymavrl Kızlar dua istiyorum tek ihtiyacım sadece dua şu an bu sabah bebegimin hareketi hiç olmayınca hastaneye geldim kalp atışı vardı suyuda iyiydi 1cm acıklıgım vardı doktor riske atamam dedi kakasını yapabilir yutabilir eve gönderemem diyip yatışımı yaptı suni sancıyla başlatacak ben hepinize dua edecem sizde dualarınıza beni de ekleyin tekim ben moralim bozuk tekim demek günahtır Rabbime sığınıyorum sizde dua ederseniz daha da bişey istemem Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Crocus20 Seymavrl içini ferah tut inşallah herşey hem güzel hem hızlı bir şekilde olur 😍 bebişine kavuşmaya saatler kaldı desene. Dualarımız sizinle 🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz
aysgldlrl67 Seymavrl ayyyy cok heycanlandm sevindim 🤗🤗 sag saglim kucaginza alirsnz InsaAllah ❤ kolay bi dogum olsun InsaAllah ❤❤
Seymavrl Dua Yok hala aynıyım kızlar Batbet88 BurcuY Suzitosuzi Crocus20 zynpkayaoglu aysgldlrl67 Nazzzzzz nilly Tgbfth Aysehatun MASALMYRA deletedmom6295 Maviss35 Batbet88 sagolun kızlar Allah razı olsun şuan suni sancıyı çıkarttılar 4cm acıklık olunca epidural yapacaklar daha 4cm olmamış inşallah açılman ilerler 17 saattir sancı çekiyorum sadece 3 cm acıklıgım var çok şükür Rabbime her sancım geldiğin de sizlere hastalara dua ediyorum Rabbim kabul etsin dualarınıza beni de ekleyin kızlar Rabbim sizden razı olsun
Nazzzzzz Seymavrl Doğum yaparken Allah koruyo şakın ol canım ve dua et sağlıkla bir an önce bebeğine kavuşurusun inşallah
Suzitosuzi Seymavrl Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle 🙌🏻 Güzel düşün İnşallah çabucak doğurursun nefesini güzel kullan korkma 👊🏻 Bebişini de öp bizim için 💕
nilly Seymavrl Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhate kucağına al inşallah vaktin gelmiş zaten herşey yolunda daha da güzel olucak inşallah.