Gule_123_123 5+5 haftalık gebeyim dün yaptığım kan tahlilinde tsh değerim 4.37 çıktı Gebeliğin ilk 3 ayı 2.5 ve altında olmalıymış Benim gibi değeri yüksek çıkanlar oldu mu ?
Eda06 Gule_123_123 benimde 3.86ydı ilaç kullanmaya başladım şuan 2.01 falan ve bebeğim çok şükür gayet sağlıklı hemen bi endokrin uzmanıyla görüş ilaç başla ve düzenli kullan oldukça önemli bu değer
Elif-dogan Gule_123_123 bende aynı durumu yaşadım dahiliye doktoruna gittim levotiron diye ilaç verdi her ay gidiyorum düzenli olarak dozunu arttırdı maalesef sürekli kullanıyorum 25 ile başlamıştım şuan 100 mg 33+4 haftamızdayız bakalım az kaldı ama
_beybisolar123 BEnim 2.86 cikmisti doktorum dahiliye doktoruna yonlendrdi oda ilaca basladi surekli kullanmam gerekiyor sanirim
rukiyyye Dahiliye doktoruna gitmeniz lazım muhtemelen ilaç başlayacaktır. Bende kullanıyorum ve her ay test yaptırıyorum değerlere göre ilaç dozuna karar veriliyor. Yani gebelik boyunca dahiliye doktoruna da kontrole gitmeniz gerekecek muhtemelen
Gule_123_123 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok korktum içimi rahatlattınız bende yarın gidecem hastaneye