Prenseskuzum Kızlar bazen karnımda titreme hisediyorum. Özelikle hapşurduğumda 😟 bariz belli bildiğiniz titreme. Sizdede bole oldumu? Neden olurki bu 😶🤔
Emlyjamss Prenseskuzum normal bir durum canim nedeni hala bulunamadı doktorlar tarafından ama titreme ve çıt sesi normal bir durum
Burcuuuuu Prenseskuzum aynen bn 28 haftalık hamileyim karnım cok titriyor normal diyorum kimseye sormadım ama 😄
Emlyjamss Prenseskuzum yok yok korkma ilerki Haftalarda bildiğin karnından çıt sesi gelecek ödün kopacak 😂
Prenseskuzum Burcuuuuu korktum bende 😂 buraya sorarken bile çekindim malum dalga gecmeye musait herkez 😂
Emlyjamss Ozlem32 Baya çıt sesi geliyor icerden. Ama sürekli değil zaman zaman. Uygulama da da aratirsan hep var bunu yaşayanlar. Doktorlar nedenini bilmemekle birlikte bebegin kemiklerinden gelebileceğini başka bir fikirleri ve mantığı olmadığını söylüyorlar
Prenseskuzum sudamlasi öylemi 😳 ay kuzumu korktummu acaba yanlış bi hareketimle benden kaynaklanan biseymi yoksa normalmi bu olay🤷♀️😣 kafamda deli sorular 😁
ebrarecem Forumda birinin doktoru demiş ona da uykudan uyanınca irkiliyormuş ve titreme oluyormuş 🤷🏻♀️