nehirsl Tatli2 ben çiğdem guler hocada dogum yaptim o zaman koru hastnesinde calisiyodu simdi ozel klinigi var orda 2. bebegime devam ediyorum tavsiye ederim
Kubrakck2222 Tatli2 ben Koru hastanesinde Ayşegül Alkılıç hocaya gidiyorum, sadece doğum ücretini bilmiyorum ama doktor içib kesinlikle tavsiye ederim, biz çok memnunuz hem hastaneden, hem doktorumuzdan🌸
Enyenianne Tatli2 kaçıncı haftadasiniz belirli bir hafta sonra almazlar Google Ankara tıp fakültesi online randevu yazabilirsiniz ya da numarası var arayıp randevu alın çok dolu oluyor randevular sabah 8 de sürekli deneyin arayarak veya online olarak oraya gittiginiz de orda yazıyor 19. Haftadan sonraydı galiba takipli gebe almıyorlar erkense haftaniz size dosya açıyorlar sonra muayne oluyorsunuz işte haftaniza göre gereken testler neyse onu yapıyorlar ya da kan idrar falan bakıyorlar ordan yönlendirme yaparlar 19. Haftada falan alıyorlar ayrintiliya geç kalmadan giderseniz verirler inşaallah baya ilgili bir hastane ama randevu bulmak zor işte mutlaka sabah 8 de deneyin hatta 7.55 de aramaya başlayın anca düşüyor online da öyle ozeller tahliller icin gercekten pahali
gulsumd1 Tatli2 ben Sincan koruya gidiyorum Gülçin hocaya çok memnunum çok tatlı biri her ayrıntısını anlatıyor hiç soru kalmıyor aklınızda ayrıntılı dahil 9.500 e aldım paketi
Ozgee123 Tatli2 nagihan cengaveri tek geçerim instagram adreside var bakabilirsin kliniği çankayada doğumu akay lokman hekim güven hastanesi gb yerlerde yaptırıyor.Çok sevecen çok tatlı güleryüzlü ve bilgili ben ağustos ayında 6000 tl fiyat almıştım doğum için şuan fiyatı kaç bilmiyorum.6000 tl artı birde hastaneye bir günlük oda ücretini ödüyosunuz.
Tatli2 Ozgee123 dogum 8 bin hastane de 3 bin alıyor dedı sekreteri. Muayene ücreti de 600 TL. Tahlil ve nst yada dıger hersey hariç. Biraz pahalı geldi bana ama tabi piyasa şu an bu şekilde demekki
Tatli2 Hepinize tesekkur ederim hanımlar. Saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın inşallah. Sevgiyle kalın 💐
Tugcecanan Tatli2 Sedef Ramoğlu. Kendisini tek geçerim. Burda hiç arkadaşım yok kendisi sağolsun abla gibi yaklaşıp her sorunuza uzun uzun cevap veriyor. Nst için gelen hemşireler bile aynı şekilde. İncekte oturuyoruz dibimizde üç dört tane hastane var ama her şey için oraya gidiyoruz. Bebişin kontrolüne de orda devam ediyoruz. Bu arada Sedef hanımı seçmemde ki sebep ben istanbuldan taşındım buraya ve orda meşhur bi doğum hastanesi var Zeynep Kamil. Daha önce orda görev yaptığını görünce dedim bu kadın her şeyle baş edebiliyordur 😂
Ozgee123 Tatli2 ama gene uyguna geliyor yani hemen hemen aynı hesaba denk geliyor özel hastane ücretiyle
Tatli2 Ozgee123 sadece doğum 11 bin. Son kontroller falan nst kan tahlili derken 5 bin de öyle gıder dıye tahmın edıyorum.