Taandreab Kizlar benim sorum olacak.Ozele iki kere muyeneye gittim,ama ilk kan tahlilleri yaptırabilmem için 550tl istedi İstanbul Medilifeta.O zmnlar sigortam yoktu.Daha sonra eşimin sigortasından yararlanmaya başladım ve o özelde bana doktorun yazdığı tahlil kağıtlarıyla devlete gittim bedava yaptırdım.Ama Devletteki doktor sonuçlara bakmadı tekrar baştan muayene etmediği için.Aldığım sonuçları aynı devletteki başka doktora gidip baktırabiliyor muyum acaba???haftaya randevu aldım.bu arada 14+3 hamileyim biraz da geç kaldım tahliller için (((
desagr Taandreab Özeldeki doktor devlette yaptırdığınız tahlillere bakar, benim doktorum istersen devlette yaptırabilirsin sonra ben bakarım demişti 🤷🏽♀️
HaticeTabak Taandreab nerde oturuyorsunuz canım bende hem özele hem devlete gidiyorum ve benim iki doktorumda sağolsun çok iyi ve devlette de yaptırsam özelde de yaptırsam ikiside bakıyor
Taandreab desagr evet canım ozeldeki doktor bakıyormuş ama ben devlete istiyorum tekrar.Çok iyi bi doktor duydum ona gitmek için uğraşıyorum acaba kabul edermi diye 🙃
mercimek1994 Özel de ki doktor da bakıyor devlette ki doktor da Üç taraf da da tahlil yaptırdım üç doktora da gösterdim Kimse ben yaptırmadım bakmıyorum demedi Özel deki doktoruma soyledim fazla geliyor tahliller diye bugün yine hastanedeyim ve az da olsa tahlil veriyorum şuan devlette yaptirdiklarima baktı eksikleri istedi
Taandreab mercimek1994 aynen tahlil, tarama v.s işleri en mantıklısı devlette yaptırmakmış.Ben onun için devlette araştırıyordum.Özelde çok para gidiyor( .haftaya devlete gidecem,inşallah kabul eder 🙏🏻
mercimek1994 Taandreab eder eder ben özel de de takip yaptırıyorum doktorun bunları istedi ama size de gelmek istiyorum diye açıkça beyan et bence
Hafizeipek Ben de İzmir Egepol den Buca kadın doğuma geçtim kan tahlilerini ya doktora yaptırıp e-nabiz dan sonuçlara bakıyorum ya da sağlık ocağına yaptriyorum
Taandreab Hafizeipek sonuçlara e nabızdan bakınca nasıl anlayabiliyorsun sonucun normal veya bi sorunun olup olmadığını?yoksa yazar mı orda?
Hafizeipek Taandreab programı kullanmanı öneririm ama bak geçen ben de preeklemsi den şüphelendi doktor 12:30 da kan verdim 4 tek çıkacak sonuçlar gel dedi beklerken panik yaptım sonuç ne diye sonra e-nabiz a bı baktım saat 2 de çıkmış sonuçlar ben de çaldım kapıyı doktorun dedim sonuçlar normal çıkmış ben gıdım 😆😆😆 ben çok panik oluyorum beklerken ondan kullanıyorum 🙄
Taandreab HaticeTabak ben İstanbul Beylikdüzü’nde.Medilife gittim,reyapa gittim,en son işte dün devlete gitmiştim sonuçlar için.Doktor bakmadı özeldeki doktoruna gösterirsin diye.
Taandreab mercimek1994 işte soyleyecektim,doktor dinlemedi bile((( sonra bir tane doktor varmış herkes onu önerdi.
HaticeTabak Taandreab Anadolu yakasında olsaydınız benim doktorum her konuda çok iyi sağolsun 🤗 Anlayışlı küçük büyük demeden kırmadan konuşuyor O doktorun da vicdani yokmu insan hamile kadına böyle der mi