teachermerve Yaklaşık 1.5 saat önce suyum geldi uyurken. Hastaneye geldik sancı çıkmadı 1.5 cm açıklık var bekliyoruz. Normal doğum için egzersiz yapıyorum yürüyorum pilates topu verdiler onunla bazı hareketler yapıyorum sabaha kadar takip edecekler
Ecrina Hayırlı sağlıklı kolay bir doğumunuz olur inşaallah bende 37+2 yim su gelmesi nasıl birşey acaba teachermerve
Yasee1 Ecrina bi anda içinde bi su torbası patlıyomuş gibi yani çok geliyor benim çok geldi anlamamak imkansız
teachermerve Ecrina durduramıyosunuz sürekli sıcak bi su akıyor bacaklarınızdan aşağı çamaşır ped yetişmiyor öyle diyeyim anlamamak imkansız
Yasee1 Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah 🤲 Benimde o şekil oldu 15 saatlik suni sancı sonucu doğurabilmiştim sizde durum nasıl acaba şuan ?
teachermerve Yasee1 valla tekrar nst ye bağlayacaklar şimdi ama ara ara adet sancısı gibi bi ağrı giriyor geçiyor ağrı geldiği zaman squat hareketi yap dedi ebe
Yasee1 teachermerve evet normal doğurdum devlet hastanesi seseryana almıyor malesef saatlerce sancı çektim ve doğurdum şizin durumunuz nedir hala aynımı açılma yokmu
teachermerve Yasee1 teşekkür ederim valla doğum anı güzel öncesi o sancılar çok fenaydı ama çok şükür kucağımıza aldık sağlıkla Allah herkesin yardımcısı olsun 😊