Elifp Merhaba hanımlar, 5. Haftamda kese göründü. Kayınvalidem gelmişti. Hasta oldum. Kanama oldu. Kaynanam boş gebelik vs dedi. Doktora gittim. Kalbini gösterdi, düşük ilacı verdi. Progestan kullanmaya başladım. 8. Haftamda tuvalette kağıda bir kan parçası geldi. Korkudan çok kötü oldum. Bir haftadır da akıntım artıp yeşile döndü. Sürekli üşüyorum. Bebeğime birşey olmamıştır inşaAllah 😞 ??
Ummi Elifp canm doktra gttinmi sin kanamadan snra git hic durma gtmedysen yesil akinti enfeksiyondan olur derler ama
Bittersweet Elifp yesil akinti mantar enfeksiyondan oluyor genelde ama sen kan gordugun an mutlaka doktora git hemen. Hatta pembe kahverengi ne renk olursa hemen doktora.
Elifp desagr sağolun hanımlar 😍Doktoru arıyorum şimdi. 8 haftada 2 kere ultrason. 9 aya nasıl varacak bebeğim? Allah büyüktür diyorum hep 🤲
desagr Elifp Canını sıkma hiç canım, ilk üç ay biraz sıkıntılı olabiliyo. Sağlıkla al inşallah bebişini kucağına
Emlyjamss Elifp hic biseycik olmaz ben nerdeyse her hafta girmek zorunda kaldım sayısız girdim şimdiye kadar ultrasonun belirli bir zararı yok canım Allah yavrunu sana bagislasin
Elifp Emlyjamss Allah razı olsun. Doktor koyu kahverengi ise birşey olmaz, eskiden kalma kanamadır dedi. Hayırlı cumalar hanımlar 🌹