selam kızlar 36+3 de doğan Miraç ’ım 😊 oncelikle dünyanın en guzel hissi ve her acıya değiyor bunu bilin 🤗
hikayeme gelirsek ; normal kontrole diye gittiğimde nst de sancılarım çıktı ve acilmam vardı fakat ben kronik böbrek hastası oldugum için doktorum normal doğumu önermedi..
spinal sezeryan olmamı soyledi ve ben kendimi en başından beri çok korktuğum için doğumdan normal olmazsa kesinlikle genel anestezi almak istiyordum fakat olmadı riskli olduğum için uyanık olmam gerektigini soyledi tamam dedim..
öncelikle ben çok panik yaptım ve en baştan soyledim kesmeden sakinleştirici verin bende panik atak var dedim ve iyiki soylemisim çünkü rahatlattı beni ve ani tepkilerim olmadı. doktorum hep konusturdu beni bende herşeye cevap verdim ama böyle nasıl desem rüyada gibiydim o an boşluk gibi.. cekistirmeleri felan çok hissetmedim ama dikiş esnasında acı olmasada o hissi çok fazla hissettim bir daha sakinleştirici yaptı öyle daha iyi oldum..
asıl acinin basladigi yer ne yazikki uyuşma gittiği zaman ama ne olursa olsun bebeğinin yanında olmasi herşeye bedel çünkü ona baktıkça acım gitti 🥰 şuan iki günluk şükürler olsun ki sağlıklı.. yanimda uyuyor 🤲 kızlar ilk 3 gün zor geciyor ama dayanilmicak acı vermiyor rabbim her acı gibi buda bitti çok şükür 🤗 kendinizi sakin kasmayın ve herşeyi akışına bırakın.
iğne vurulma anı hiç acımıyor korkmayın ..
benim en başından beri hatta dikislerimin acini bile unutturan omuzlarimin ağrısı oldu ve berbat bir acı . oda kendimi lastiğim için ve narkozdan dolayı dedi doktor. sonuç itibariyle şuan yanimda uyuyor ve herşey çok güzel rabbim size çok güzel doğumlar nasip etsin 🍯