Bernnnaaaa Kızlar 36+3 haftalık hamileyim birkaç gündür göbeğim ve ellerim kaşınıyor psikolojik mi acaba yaşayan var mı cildim çok kuru nemlendiriyorum ama yetmiyor mı acaba
Btlklnc Bernnnaaaa Valla ben 22. Haftadayım aylardır kasınıyorum . 45 kılodan 55 e cıktım gögüslerimi yırtarak kasımak istiyorum:( bacaklarım yara bere ıcınde kasımaktan . zaten gögüs altlarım mosmor catlamıss :(
550637 Btlklnc ayy tek ben degilmisim 🤭 benim de o haftalarda başladı ama iz de kaldı 🙁 cumartesi çatı muayenesi var ve bacaklarımdan dolayı utanacak gibiyim 🤦🏻♀️ yara kremi de sürdüm ama etkisiz kaldı. Umarım sizinki iz bırakmaz 🤲🏻🌹
gizemmm30 Btlklnc hamilelik kolestazi olabilir dikkat edin doktorunuza danisin. Aynı ben de o sekildeydim.
Bernnnaaaa 550637 benim geçmediği için tahlil vermeye gidiyorum gebelik kolestazı olabilirsin dedi doktorum sizde de çok kaşıntı varsa isterseniz tahlil verin
550637 Bernnnaaaa internette gebelik kolestazına baktım ama öyle değil. Hem 38 haftam da bitti. Karın bölgemde de olmayınca doktorum pek umursayıp da bacaklarıma bakmadı açıkçası 🤦🏻♀️ umarım sizin de tahlilleriniz iyi çıkar 🤲🏻 geçmiş olsun 🌹