dnyavnz33 Anneler vizeye hazirlaniyorum şimdi baktım da final sınavı doğumuma denk geliyor vizeye girip finale girmezsem büte kalır mıyım ? Yani şuan ders çalışıyorum ama bırakıp uyuyayım mı ? Doğum yapacağım gün açıköğretim finale gidemem
Tubatgn dnyavnz33 Büt bir nevi final oluyor zaten canım finale girme büte gir. Benimde bütlerim tam doğum haftama denk geliyor büte kalırsam okulda doğum yaparım artık zaten okuduğum okulun fakültesinde takipliyim 🥰😂
Tubatgn dnyavnz33 Mazeretini okula mail olarak atarsan girersin büte. Baktım şimdi evet final yoksa büte giremiyorsun aöfte
zeynepaylaipek dnyavnz33 benimde ikinci dönem bir tane ders var almam gereken veremedim geçtiğimiz yaz okulunda bir puanla kaldım 😨 ama doğum Şubat’ta vizelerde yeni doğum yapmış olucam finallerde de çocuk iki aylık falan olur o süreçlerde asla çalışmam diye düşündüm bir tane daha çocuğum var zaten evde. Yaz okulunda almayı düşünüyorum başıma bela oldu bir ders 🤮
dnyavnz33 Tubatgn finale girmeyen büte girebiliyor mu ? İnternette giremez yazıyordu bende ondan şaşırdım açıkçası
BBuseY Çok talihsizlik olmuş canım ama bir yandan da güzel bişey 🤗 👶🏼 Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🌸
hayirlisi06 dnyavnz33 bilgim yok ama benim kpss doğumdan iki gün sonraya denk geldi giremedim tabiki. Herseyim hayallerim çöp oldu